Μεγάλη επιχείρηση της ελας στη μενάνδρου

09:07 14/2/2020 - Πηγή: Fimotro
Ψάχνουν τον δολοφόνο του ΑφγανούΔεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις αλλοδαπών

Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στην περιοχή γύρω από την οδό Μενάνδρου, όπου χθες στήθηκε σκηνικό… άγριας Δύσης, με τη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του κι άλλος ένας τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή του βιντεοληπτικό υλικό από το χθεσινό αιματηρό περιστατικό, όπου διακρίνονται άτομα που κρατούν λοστούς και ρόπαλα.

Όπως αναφέρει ο Μ. Τεζάρης στο newpost.gr,

άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν και να προσαγάγουν άτομα που εμπλέκονται είτε στη χθεσινή συμπλοκή είτε σε έκνομες δράσεις, όπως εμπόριο λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πίσω από την άγρια δολοφονία κρύβεται η «προστασία» σε πωλητές λαθραίων τσιγάρων.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν “θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα”. Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».

«Τριάντα άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι αν δεν τους δώσει χρήματα θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο της συμπλοκής έπεσαν και πυροβολισμοί, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν 11 κάλυκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα