''απειλη για την πατριδα το κλεισιμο των αμυντικων βιομηχανιων''...

20:23 9/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Απειλή για την πατρίδα χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών, μετά από συνάντηση που είχε...
στη Θεσσαλονίκη με αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΛΒΟ.
Όπως είπε, «τα
ψέματα της κυβέρνησης και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την ΕΛΒΟ απεδείχθησαν και η προειδοποίηση που είχαμε κάνει προς τους εργαζόμενους, ότι δηλαδή πάνε για'λουκέτο στην ΕΛΒΟ κατ' εντολή της τρόικας, φαίνεται ότι είναι η απόφαση της κυβέρνησης».
«Δεν θα κλείσει η κυβέρνηση την ΕΛΒΟ, δεν θα κλείσει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, δεν θα ξεπουλήσει την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Να το πάρουνε χαμπάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας αποτελεί απειλή για την πατρίδα μας, διότι η χώρα θα μείνει χωρίς πυρομαχικά, χωρίς στήριξη για τα οχήματα και τα τεθωρακισμένα, θα μείνει χωρίς αεροπορική βιομηχανία».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ακόμη ότι «εάν νομίζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ότι θα εκτελέσει την εντολή της τρόικας, θα παραδώσει την Ελλάδα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχει και ο ελληνικός λαός».
Ερωτηθείς σχετικά με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «ο Πρωθυπουργός λέει στους Ελληνες πολίτες να σταματήσουν να ζουν το 2013 και να ξεπαγώσουν το 2021».
«Το success story υπάρχει μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου και στους φίλους του επιχειρηματίες», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα