Ανοιχτο ενδεχομενο για νεο κομμα απο τον π. καμμενο

19:12 4/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Με νέα ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook «ξαναχτυπά» ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ, αλλά όχι και από το κόμμα. Για μια ακόμα φορά, ο κ. Καμμένος
αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου...
κόμματος, τονίζοντας ότι εάν η Νέα Δημοκρατία, «σε αντίθεση με ό,τι έλεγε, ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI, εγώ δεν θα έχω πλέον ουδεμία σχέση και ό,τι δηλώνω, ισχύει γιά πάντα. Και τώρα λοπόν είμαι ανεξάρτητος».

Ο κ. Καμμένος γράφει ακόμη ότι «τώρα αρχίζει να διαφαίνεται ότι όλα γίνονται μόνο για την εμπράγματη εξασφάλιση των δανειστών. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ, ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ».

Και συνεχίζει: «ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ " ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Στόχος είναι η παράδοση στούς Ευρωπαίους δανειστές και στο 4ο Γερμανικό Ράιχ του Σόιμπλε, του ορυκτού πλούτου της χώρας, τώρα δε που η διεθνής κατάσταση μας φέρνει στήν ίδια γραμμή συμφερόντων με ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ».
Keywords
Τυχαία Θέματα