Ανδρας συνεληφθη επειδη εκανε σεξ με τον σκυλο του...

Για βασανισμό ζώου κατηγορείται ένας ιδιοκτήτης σκύλου, καθώς ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Μαϊάμι...
Το περιστατικό κτηνοβασίας γνωστοποιήθηκε όταν ο ιδιοκτήτης, Jonnie Boggess, συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία ομάδας για τα δικαιώματα των ζώων, ότι ο 47χρονος είχε σεξουαλική επαφή με το σκύλο του, ράτσας Piglet.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Boggess παραδέχτηκε την παράνομη πράξη, ωστόσο στην προσπάθειά του να υπερσπιστεί τον εαυτό του ισχυρίστηκε ότι η πράξη του δεν είχε κάτι το... μεμπτό καθώς ο σκύλος ήταν περισσότερα από 18 κιλά και ήταν επίσης στειρωμένος, προσθέτωντας ότι η σεξουαλική επαφή που είχαν ήταν «ήπια».

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι μετά την κτηνοβασία, κρατούσε τη σκυλίτσα του, τη χάιδευε και της είπε ότι την αγαπούσε. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να προβεί σε κτηνοβασία και ότι ήταν μεθυσμένος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία.

Ωστόσο ένας γείτονας δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο πως «ο δράστης έχει πραγματοποιήσει κτηνοβασία και στο παρελθόν και πως δεν το προκαλεί κανένα σοκ».

Η σκυλίτσα έχει απομακρυνθεί από το σπίτι του Boggess και ο ίδιος αναμένει την καταδίκη του.
Keywords
Τυχαία Θέματα