Αιφνιδιαστική επίσκεψη μητσοτάκη στους άγιους ανάργυρους

23:34 20/1/2020 - Πηγή: Fimotro

Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε αρχικά το Παλαιό δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα και το δημοτικό συμβούλιο και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα της περιοχής.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας καθώς, όπως σημείωσε, είναι ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός που επισκέπτεται και μετεκλογικά τον Δήμο.

«Όσο πιο πολλά τα προβλήματα, τόσο μεγαλύτερο

το ενδιαφέρον»

«Αισθάνομαι σαν να γυρίζω σπίτι μου. Έχω επισκεφτεί για πρώτη φορά τον χώρο αυτό το 2003 όταν προετοίμαζα την πρώτη μου κάθοδο στην ενωμένη τότε Β’ Αθηνών και από τότε, ειδικά, η Δυτική Αθήνα, ο Δήμος (τώρα πια ενωμένος Δήμος) Αγίων Αναργύρων – Καματερού, ήταν πάντα κοντά μου. Έχω πολλούς καλούς φίλους και αισθάνομαι ότι επιστρέφω στην Δυτική Αθήνα με μια διπλή ιδιότητα: Αυτή του Πρωθυπουργού αλλά και αυτή του Βουλευτή του Δυτικού Τομέα της διασπασμένης πια Β’ Αθηνών», σημείωσε κατά τον χαιρετισμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως θέλησε να πραγματοποιήσει αυτή την επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθεί από την Δημοτική αρχή για τα ζητήματα που την απασχολούν και ζητούν λύση. «Να δούμε πως μπορούμε και εμείς ως κεντρική διοίκηση να βοηθήσουμε για να επιλύσουμε κάποιες από τις χρόνιες εκκρεμότητες που αντιμετωπίζει αυτός ο Δήμος. Να ξέρετε ότι δικό μου ενδιαφέρον είναι απολύτως ανάλογο των προβλημάτων. Όσο πιο πολλά τα προβλήματα τόσο μεγαλύτερο το ενδιαφέρον».

«Σε δύο μέρες θα έχουμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την χαρά και ικανοποίησή του για το γεγονός πως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, και από τη νέα γενιά με έντονη την εκπροσώπηση των γυναικών. «Χαίρομαι που βλέπω και πολλά νέα παιδιά. Σε δυο μέρες θα έχουμε και την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και την πλατεία των Αγίων Αναργύρων, συνομίλησε με πολίτες, κατοίκους και εργαζομένους της περιοχής ενώ τους ευχαρίστησε για τη ζεστή τους υποδοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα