Αδωνις στα παραπολiτικα 90,1 : αν γινει δημοψηφισμα θα χρεοκοπησουμε!!!

14:16 30/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Η ΓΝΩΣΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ
Μερικές ώρες μετά τη δημοσιοποίηση δυο νέων δημοσκοπήσεων που επιβεβαιώνουν την πολιτική κυριαρχία του Τσίπρα και την διάλυση της ΝΔ καθώς η αντιπολίτευση της αποδοκιμάζεται σχεδόν καθολικά, ήρθε πάλι ο Άδωνις για...
να επιβεβαιώσει ότι οι σοβαροί κεντροδεξιοί δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναψηφίσουν ΝΔ έτσι όπως είναι σήμερα το κόμμα. «Το εύχομαι, το ελπίζω, δεν το βλέπω» σχολίασε σχετικά με το αν είμαστε κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές,
ο βουελυτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ως «ανοησία ουρανομήκης». Συγκεκριμένα, ο Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, και ερωτηθείς αν είμαστε κοντά στην επίτευξη συμφωνίας, είπε:

Μακάρι το εύχομαι, το ελπίζω, δεν το βλέπω. Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών όπου με το που ανοίξανε κάποια θέματα στην δημοσιότητα προφανώς από διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου αλλά έσπευσε να τα μαζέψει, φαντάζομαι λόγω αντιδράσεων εσωκομματικώ,ν δυστυχώς μου δίνει την αίσθηση ότι ακόμα ο κ.Τσίπρας δεν έχει όχι την επιθυμία, η επιθυμία του να κλείσει συμφωνία είναι προφανής, την πολιτική δυνατότητα, την πολιτική πυγμή για να κλείσει συμφωνία.
Και για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο συμφωνία χωρίς δύσκολα μέτρα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι ξένοι θέλουν οπωσδήποτε ένα δύο μέτρα που να έχουν προφανές πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση Τσίπρα αυτό ως δείγμα ότι έχει την πολιτική βούληση τελικά ώστε σε ένα –ενάμιση μήνα να κλείσει τη μεγάλη συμφωνία και να ολοκληρώσει την αξιολόγηση.
Η Ελλάδα για να επιβιώσει στην ευρωζώνη θα πρέπει να ολοκληρώσει την αξιολόγηση και να κάνει μια σειρά μεταρρυθμίσεων αν δεν τις κάνει , δεν έχει σημασία τι θα πουν οι ξένοι, δεν μπορεί να επιβιώσει στην ευρωζώνη. Είναι σαν να θες να παίζεις champions league και να θες να παίζεις με παίκτες Β' εθνικής, δεν γίνεται. Αν θες να παίζεις champions league θα έχεις κάνει την ανάλογη ομάδα. Το ίδιο και με την ευρωζώνη, η Ελλάδα για να επιβιώσει στην ευρωζώνη πρέπει να πάρει κάποια μέτρα, τα μέτρα αυτά είναι σίγουρα αντίθετα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα