Kai δευτερο πασχαλινο μπονους στους εργολαβους απο την κυβερνηση !

15:05 1/5/2013 - Πηγή: Fimotro
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...
Μονομερώς φαίνεται να εφαρμόζεται το σχέδιο της κυβέρνησης για απόσυρση των απαιτήσεων των εργολάβων, ώστε να λάβουν τις παχυλές αποζημιώσεις του δημοσίου και να ξεκινήσουν τα έργα στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους...
Λίγες εβδομάδες μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι οι παραχωρησιούχοι θα επιδοτηθούν με 353 εκατ. ευρώ
(στην πραγματικότητα πάνω από 400 εκ. ευρώ μαζί με τα πριμ επανεκκίνησης) για διεκδικήσεις και καθυστερήσεις προηγούμενων ετών, η απόφαση για αποζημίωση 22 εκ. ευρώ στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου που κατασκευάζει το Μαλιακός –Κλειδί επαληθεύει ότι το Δημόσιο βρίσκεται μονίμως και σταθερά με το χέρι στην … τσέπη.
Η απόφαση που αναρτήθηκε προχθές στη Διαύγεια επιβεβαιώνει πρόσφατο ρεπορτάζ του newmoney.gr σύμφωνα με το οποίο η κοινοπραξία δεν έχει αποσύρει όλες τις διεκδικήσεις της καθώς εκκρεμούσαν αιτήματα αποζημίωσης σε διαιτησία. Το ποσό που τελικά θα καταβάλλει το Δημόσιο, ξέχωρα από τα 84 εκ. ευρώ που θα πληρώσει ως συνολική αποζημίωση, απορρέει από την καθυστέρηση στην παραχώρηση συμπληρωματικών χώρων για τα πλευρικά διόδια της Λεπτοκαρυάς, αλλά και από τη συνακόλουθη απώλεια εσόδων από το Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Απρίλιο του 2011.
Keywords
Τυχαία Θέματα