H realnews εκτακτως απο το σαββατο

15:14 6/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Ωρες ευθύνης και αγωνίας!" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα, εκτάκτως, από το Σάββατο. Η εφημερίδα αναφέρεται στα...
κρίσιμα εικοσιτετράωρα για το μέλλον της χώρας σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Απεργιακός πυρετός για τις σαρωτικές ανατροπές που φέρνουν ασφαλιστικό και φορολογικό σε εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες και αγρότες. Το Mαξίμου δεν ανησυχεί για διαρροές στην ψηφοφορία
στη Βουλή και φέρνει άλλα δύο νομοσχέδια για "κόκκινα" δάνεια, έμμεσους φόρους και περικοπές στους μισθούς του Δημοσίου".

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρεται στο "τι ελπίζει και τι φοβάται η κυβέρνηση για το καθοριστικό Eurogroup της Δευτέρας" και επισημαίνει: "αναζητείται φόρμουλα για τον μηχανισμό αυτόματων περικοπών. Τα 3 σενάρια που είναι στο τραπέζι για τη ρύθμιση του χρέους".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Η τελευταία ελπίδα..." και αναφέρεται στο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Ο μόνος τρόπος για να αναταχθεί το βαρύ και καταθλιπτικό κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι η επιστροφή της οικονομίας μας στην ανάπτυξη. Είναι, επιτέλους, η ώρα να αυξήσουμε το εθνικό μας εισόδημα! Να μεγαλώσει η πίτα!".

Ακόμη..

Ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει στο άρθρο του ότι "ο λαός μας θέλει την Εκκλησία δίπλα του στην αντίσταση ενάντια στην ξενοκρατία. Καθώς η πατρίδα τελεί και πάλι υπό ξένη κατοχή, οικονομική αυτή τη φορά, ο ελληνικός λαός θυμάται τα μαρτύριά του επί χιτλερικής κατοχής, με τις 700.000 χιλιάδες νεκρούς από πείνα και τις 20.000 εκτελέσεις, μια από τις οποίες ήταν και η εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944. «Ημέρα της Νίκης» την Κυριακή, ακριβώς 70 χρόνια μετά την παράδοση της χιτλερικής Γερμανίας, στις 8 Μαΐου του 1945, θυμίζει στο λαό μας ότι η Ελλάδα έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στη νίκη των «Συμμάχων», άρα δικαιούται να απαιτήσει συλλογική συμμετοχή τους για έξοδο από την κρίση. Έτσι ώστε στα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας του να είναι το «διαμάντι της Ευρώπης», σε πείσμα των σημερινών… άπιστων Θωμάδων!…"

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Η απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου στους επικριτές του: "Εύχομαι να ήταν ζήτημα άγνοιας και όχι στρατηγική σκοπιμότητας". Τι λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε στενούς συνεργάτες του για τις επιθέσεις που δέχθηκε μετά την πρόσφατη τοποθέτησή του για το νόμισμα.

- Φώφη Γεννηματά: "Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν να αναμετρηθούν με τη συνείδησή τους και με τη θέληση των πολιτών που τους εξέλεξαν".

- Πάνος Καμμένος στην "R": "Είμαι βέβαιος ότι θα κλείσει η διαπραγμάτευση τις επόμενες ημέρες". "Είμαστε ενωμένοι και συμπαγείς με τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό την ανάσταση του ελληνικού λαού".

- Γιώργος Σταθάκης: "Θέλουμε να ρυθμίσουμε το χρέος για τουλάχιστον 20 - 30 χρόνια".

- Άδωνις Γεωργιάδης: "Η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα είναι έτοιμη να κλείσει νέα συμφωνία".

- Σκάνδαλο Ασπίς Πρόνοια: Όλη η οικογένεια Ψωμιάδη στο εδώλιο. Το βούλευμα δικαιώνει 80.000 ασφαλισμένους που έχασαν 660 εκατ. ευρώ.

- Αίτημα Ερντογάν για απόσυρση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Επικίνδυνα παιχνίδια από την Άγκυρα.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Παράξενο τοπίο, κεκοσμημένο από μια "πινακοθήκη τεράτων". Σοκ (από τον κ.Τσίπρα) και δέος (από τον κ.Σόιμπλε), ξαφνικός θάνατος των ασφαλισμένων. Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Και όλοι οι υπόλοιποι προληπτικώς στον αποδεκατισμό με όσους γλυτώνουν στην εκατόμβη..."

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

- Απόφαση ζωής για Χρήστο - Γωγώ. Κάνουν το επόμενο βήμα μετά από 2 χρόνια σφοδρού έρωτα. Ο συγγραφέας Χ. Χωμενίδης και η ηθοποιός Γ. Μπρέμπου επέλεξαν να μείνουν μαζί στο σπίτι του στην Κυψέλη.

- "Θέλουμε γάμο πριν έρθει ο πελαργός". Η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη λέει στον φιλικό της κύκλο πως με τον σύντροφό της, Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ επιθυμούν να παντρευτούν πριν γεννηθεί ο γιος τους.

- Πάσχα στο Μαϊάμι για Ελένη - Ματέο! Διακοπές ινκόγνιτο επέλεξε να κάνει η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελ. Μενεγάκη με τον σύντροφό της Μ. Παντζόπουλο. Ο φακός τούς απαθανάτισε κατά την επιστροφή τους μέσω Λονδίνου.

- "Εύχομαι να βρω έναν σύντροφο". Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά στην "R" για τη συμμετοχή της στο "Your face sounds familiar" και τις προσωπικές επιθυμίες της.

- "Δεν αισθάνθηκα ποτέ... Θεός". Ο Κώστας Μακεδόνας, σε μια συνέντευξη - ποταμό, τονίζει πως ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι στη μακροχρόνια πορεία του.
Keywords
σαββατο, σαββατο, αδωνις γεωργιαδης, πρωτοσελιδα, ωρες, ψηφοφορία, βουλη, πρωτομαγια, μαΐου, ελλαδα, συμμετοχή, συριζα, καμμενος, τσιπρας, ανάσταση, χρεος, νέα, ψωμιαδης, αποσυρση, νατο, αιγαιο, σοκ, σόιμπλε, προσφορες, πασχα, ελενη μενεγακη, face, εφημεριδα δημοκρατια, παυλος ψωμιαδης, απεργιες σημερα, αποσυρση αυτοκινητων 2011, αλλαγη ωρας, μακης ψωμιαδης, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, αλλαγη ωρας 2013, κοινωνια, βουλευτες, μιλα, ελενη, επιθυμιες, χωμενιδης, βημα, δανεια, ηθοποιος, θανατος, παιχνιδια, πρωτοσελιδα, ωρα, face, αγκυρα, αδωνις, αρθρο, ανάσταση, ασφαλιστικο, βρισκεται, γωγω, δεος, ευρω, εκκλησια, ελπιδα, εβδομαδα, ερντογαν, εφημεριδα, ζωης, θυμιζει, κυβερνηση, κυψελη, κλιμα, μαΐου, μενεγακη, μπορειτε, νατο, νικη, οικογενεια, πεισμα, πυρετος, ρυθμιση, ρολο, συμμετοχή, σοκ, σπιτι, σχεδιο, φορμουλα, φωφη, φωφη γεννηματα, φορα, χατζηνικολαου, χρηστος, ψηφοφορία, ετοιμη, εθνικο, φακος, η εφημεριδα, κωστας, κυριακη
Αναζητήσεις
παυλος ψωμιαδης
Τυχαία Θέματα