H realnews αυτης της κυριακης...

14:14 23/7/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: " Ο “σουλτάνος” απασφάλισε! " κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει “τον εκβιασμό του Ερντογάν και το μήνυμα της Αθήνας”. Η εφημερίδα φέρνει στο φως ...“
τον άγνωστο διάλογο του Τούρκου Προέδρου με τον Αλέξη Τσίπρα για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα” και την “αυστηρή
προειδοποίηση Ομπάμα στην Άγκυρα για αποπομπή από το ΝΑΤΟ εάν η Τουρκία μετατραπεί σε ισλαμικό κράτος”.

Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς παραχωρεί συνέντευξη στη Realnews και δηλώνει: “Η κρίση στην Τουρκία να μην εξαχθεί μέσω ατυχημάτων”. “Να αυτοσυγκρατηθούν οι νικητές και να μην επαναφέρουν τη θανατική ποινή”.

H Realnews αποκαλύπτει, επίσης, ότι αρχίζουν: “περιπολίες δυνάμεων του ΝΑΤΟ και στα Δωδεκάνησα, για να μην περάσουν στην Ελλάδα και άλλοι Τούρκοι καταζητούμενοι”. Και ακόμη το μήνυμα του Τζον Κέρι στους Ευρωπαίους υπουργούς Εξωτερικών: ”Θα καθαρίσουμε εμείς με την Τουρκία, εάν χρειαστεί”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο: "Εκθετη η Ελλάδα στις διαθέσεις του Ερντογάν" και το υπογράφει ο Δημήτρης Καιρίδης, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Δ. Καιρίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Τουρκία παραμένει το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Μακροπρόθεσμα η ελληνική πολιτική ηγεσία θα πρέπει να επανασχεδιάσει συνολικά την προσέγγισή της προς τη νέα ισλαμιστική Τουρκία που σιγά – σιγά αναδύεται”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Ο Τζακ Λιου στον Αλέξη Τσίπρα: “Εάν δεν μειωθεί το χρέος, το ΔΝΤ θα φύγει από το ελληνικό πρόγραμμα”. Μέτωπο Ουάσιγκτον – Βρυξελλών για την απομόνωση του Σόιμπλε. Ο νέος ρόλος του Πιερ Μοσκοβισί.

- Και το Μόναχο στον “χάρτη” του τρόμου. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το πολύνεκρο χτύπημα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της γερμανικής πόλης.

- O πληροφοριοδότης της UBS μιλά αποκλειστικά στην “R”. Πώς έφευγαν οι καταθέσεις από την Ελλάδα.

- Ντοκουμέντο: 65 offshore πίσω από κυπριακή εταιρία της “Μαρινόπουλος”.

Και στην "Πράβδα” του Στάθη:
“Θυμάσθε τη “βόμβα νετρονίου”, ένα φρικτό όπλο που γέννησε η κούρσα των εξοπλισμών ΗΠΑ-ΕΣΣΔ; Ηταν μια βόμβα που εξαέρωνε τους ανθρώπους, αλλά άφηνε ανέπαφα τα κτίρια. Βλέπει λοιπόν στιγμές – στιγμές κανείς τις αγορές στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις, κι είναι σαν να έχει πέσει βόμβα νετρονίου – ψυχή ζώσα! Δεν είναι όμως μόνον τα άδεια μαγαζιά και οι μουδιασμένοι δρόμοι, είναι και τα γεγονότα! Ερήμην των ανθρώπων εξελίσσονται κι αυτά – περίεργοι καιροί…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

-Ερωτας με την πρώτη ματιά. Ο Δημήτρης Σταρόβας βρήκε το ταίρι του. Η όμορφη γυμνάστρια Αννα Σταθάκη μάγεψε τον πολυτάλαντο μουσικό και από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο καμαρίνι του της ζήτησε να γίνουν ζευγάρι.

- Εκλεψε την καρδιά του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον Κωστή Χατζηδάκη σε ρομαντική απόδραση στη Χαλκιδική με την επί δύο χρόνια σύντροφό του Πόπη Καλαϊτζή.

- Μαζί και στην Κύπρο. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αρη Σοϊλέδη στην Ομόνοια κάνει τη σύντροφό του, τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου να σκέφτεται να μετακομίσει στη Μεγαλόνησο.

- “Ο Τζώνης με “ξεκλείδωσε” “. Η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη μιλά στην “R” για τον σύντροφό της Τζ. Καλημέρη και τα μελλοντικά της σχέδια.

- Παντρεύτηκαν σε ξωκλήσι στην Πάτμο. Ο Μιχάλης Περατικός και η Αλεξάνδρα Κ. Στράτου ένωσαν τις ζωές τους στο Νησί της Αποκάλυψης.

- Κορίτσια στον ήλιο. Οι καυτές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities ανεβάζουν τον υδράργυρο στις παραλίες και τις πισίνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα