Ξεφτιλα-ο δημητρης καμμενος παραιτηθηκε απο υφυπουργος αλλα παραμενει βουλευτης των ανελλ #portaporta

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΛ.
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων το ζήτημα του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος μόλις 12 ώρες από την υπουργοποίησή του, υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων του στα μέσα
κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες στην περίπτωση που ο Δημήτρης Καμμένος δεν καταφέρει να αποδείξει ότι έχει πέσει θύμα hacking, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο Δημήτρης Καμμένος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, μόλις 12 ώρες από την υπουργοποίησή του, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα ομοφοβικά και ρατσιστικά του σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος παραιτήθηκε για να υπάρξει- όπως είπε-«ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης», εμμένοντας ότι έχει πέσει θύμα hacking και απειλώντας με μηνύσεις κατ' αγνώστων.
Keywords
Τυχαία Θέματα