ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ Η ΕΡΤ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ EUROVISION...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ"!!!



Τον περασμένο Φεβρουάριο ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, ζήτησε από τους Schooligans να κάνουν μια πρόταση για τη φετινή Γιουροβίζιον. "Θέλω έναν πιτσιρικά έξω από εταιρείες, έξω από κυκλώματα", μας είπε.
Για εμάς βέβαια, όπως και για πολύ κόσμο, η Γιουροβίζιον είναι ένα τσίρκο. Γκλαμουριές, ακροβατικά, οι τούμπες του Σάκη, τα μπούτια της Παπαρίζου... Είναι όμως και ένα τσίρκο που σχεδόν όλοι το βλέπουν. Τι θα γινόταν αν στη μέση του τσίρκου
έβγαινε ξαφνικά κάποιος και έλεγε ένα τραγούδι τελείως ξεκάρφωτο, ένα τραγούδι ενοχλητικό; Απευθυνθήκαμε στον Γιάννη Αγγελάκα που είναι κάτι σαν σύμβουλος των Schooligans σε θέματα ηθικής και τρομοκρατίας. Ήταν σαφής: «Αν είναι να πει κάτι για όλους αυτούς τους Ευρωπαίους που μας βρίζουν και μας λένε γουρούνια, τότε ναι, αξίζει.»
Κάτσαμε λοιπόν με τον 20χρονο Απόλλωνα, πήραμε το πιο ανάλαφρο ίσως τραγούδι του και φτιάξαμε το P.I.G.S. (από τα αρχικά των χωρών Portugal, Italy, Greece, Spain). Ειδικά φέτος που η Γιουροβίζιον γίνεται στη Γερμανία της κυρίας Μέρκελ, θα ήταν ευκαιρία να ακουστεί στα μούτρα τους και στις τηλεοράσεις τους ένα "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!" στα γερμανικά : "Auf Wiedersehen, my love, some pigs can fly, auf Wiedersehen"

Μόλις άκουσε το τραγούδι ο κ. Ταγματάρχης ενθουσιάστηκε. "Θα το κατεβάσω τη βραδιά του ελληνικού τελικού σαν εναλλακτική πρόταση της ΕΡΤ και ας αποφασίσει ο κόσμος που θα ψηφίσει". "Έχετε την τόλμη για κάτι τέτοιο;", του είπαμε. "Φυσικά και την έχω!", είπε.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα