Πριν λιγο: η ζωη κωνσταντοπουλου χαστουκισε υπαλληλο της βουλης επειδη δεν της εφερε νερο - ολες οι πληροφοριες

Σοκ εχει προκαλεσει εδω και λιγη ωρα το νεο περιστατικο βιας, που εγινε αυτη τη φορα μεσα στη Βουλη με πρωταγωνιστρια τη προεδρο του Ελληνικου Κοινοβουλιου Ζωη Κωσταντοπουλου και υπαλληλο του κτιριου.
Οπως λενε μαρτυρες του περιστατικου
η Ζωη Κωνσταντοπουλου ζητησε απο υπαλληλο της Βουλης ενα ποτηρι νερο γιατι ειχε γκανιαξει απο διψα και οταν εκεινος της απαντησε "μαλιστα",εκεινη εβγαλε το γοβακι της,νουμερο 45 παρακαλω μιας και ειναι νταβραντισμενη και τον χυπισε στο κεφαλι,λεγοντας του "σε εμενα θα λες ναι και οχι μαλιστα,αθλιε δεξιε υπαλληλισκο".
Επειτα η προεδρος της Βουλης,χωρις κανενα ενδοιασμο πηρε ενα συρραπτικο απο το γραφειο της, ακινητοποιησε τον ατυχο υπαλληλο και χωρις να δυστασει του συρραψε και τις 2 του ρωγες μαζι με το πουκαμισο που φορουσε.
Ακολουθησαν σκηνες απειρου καλλους στους διαδρομους της Βουλης,με τον υπαλληλο να κραυγαζει "αουτς αουτς" και τα στηθια του να σταζουν αιμα...
Το περιστατικο αυτο ,ερχεται να προστεθει στο χθεσινο παραλληρημα της Ζωης Κωνσταντοπουλου η οποια εκανε μπουλινγκ σε υπαλληλο βενζιναδικου,απο τον οποιο ζητησε να της ... αλλαξει την σαμπρελα!

---Και για να τελειωνουμε με τις πιπες...οσο η Ζωη Κωνσταντοπουλου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα βαζουν με τους ολιγαρχες,οπως media και τις λαμογιες του πολιτικου συστηματος (βλ.Επιτροπη Λογιστικου ελεγχου), τοσο στημενα ρεπορταζ λασπης , χωρις ντοκουμεντα και στοιχεια , θα εμφανιζονται σε sites και ΜΜΕ προσκειμενα στο συστημα της ΝΔ και των δανειστων.
Μην ψαρωνετε με μαλακιες.---

ΠΡΕΖΑ TV
14-4-2015
Keywords
Αναζητήσεις
nerooles
Τυχαία Θέματα