Νεες ερευνες για την δολοφονια γκιολια αρχιζουν απο την κυπρο - προσπαθεια συγκαλυψης απο την αθηνα (;;;)

-ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ...-
Ο 41χρονος ισοβίτης Αναστάσιος Τσεχιλίδης ισχυρίζεται ότι ο συγκατηγορούμενός του, Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ήταν μέλος της Σέχτας Επαναστατών και ένας από τους εκτελεστές του δημοσιογράφου

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια,
μετά τις αποκαλύψεις του καταδικασμένου για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, Αναστάσιου Τσεχιλίδη.

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές της Λάρνακας στους Κύπριους αστυνομικούς, υποστηρίζει ότι ο συγκατηγορούμενός του, Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, του αποκάλυψε ότι ήταν μέλος της Σέχτας Επαναστατών. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο 41χρονος ισοβίτης είπε ότι ο Μαμαλικόπουλος είναι ένας από τους εκτελεστές του δημοσιογράφου.

Οι αποκαλύψεις του Τσελιχίδη δεν σταμάτησαν εκεί, αφού φέρεται να έδωσε διευθύνσεις με διαμερίσματα-γιάφκες, ενώ έκανε λόγο για μια ακόμη δολοφονία, στην Κρήτη, την οποία οι Αρχές είχαν αποδώσει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσεχιλίδης μίλησε ακόμη και για επαφές που είχε ο Μαμαλικόπουλος με τον Νίκο Μαζιώτη, όμως όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τους Έλληνες αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να είναι επιφυλακτικοί, καθώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται εμπλοκή Μαμαλικόπουλου σε αυτές τις υποθέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα