Κωστας παρασχακης: o 'δρ ψυχω' της χρυσης αυγησ- μετρ των πιστοποιητικων

Στο κόμμα που υποστηρίζει ότι οι «ψυχικά ασθενείς» δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους «υγιείς», μπροστάρης είναι ένας ψυχίατρος σε δημόσιο νοσοκομείο!

Πρόκειται για τον Κώστα Παρασχάκη, υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι, ο οποίος «κουράρει» και την έτερη υποψήφια του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Θέμιδα Σκορδέλη, στην οποία μάλιστα έχει δώσει πιστοποιητικό με το οποίο λαμβάνει αναβολές από δίκη που εκκρεμεί σε βάρος της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατηγορείται
από τους συναδέλφους του ότι μοιράζει πιστοποιητικά ψυχικής υγείας σε χρυσαυγίτες που θέλουν να βγάλουν άδεια οπλοφορίας!
«Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία, είναι ορθές εφόσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση».
Keywords
Τυχαία Θέματα