Η “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ.ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ FREE PRESS.

Οι 130 απλήρωτοι και υπό την απειλή της πτώχευσης εργαζόμενοι της “Απογευματινής” κάνουμε αύριο πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο: Η δική μας εφημερίδα, η “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ”, κυκλοφορεί ως free press έντυπο. Αναζητήστε την σε όλα τα σημεία διανομής δωρεάν εφημερίδων.

Επιθυμία μας με την έκδοση της “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” είναι να αναδείξουμε όχι μόνο το δικό μας πρόβλημα, ιδιαίτερα εν όψει της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει
η εταιρεία “Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ” και εκδικάζονται στις 23 Νοεμβρίου, αλλά μέσω του ρεπορτάζ και τα προβλήματα που “καίνε” την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους. Προσφέρουμε ουσιαστική και αδέσμευτη ενημέρωση. Ζητάμε συμπαράσταση από τους αναγνώστες μας. Και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Είμαστε παρόντες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη σωτηρία της ιστορικής αυτής εφημερίδας.

Το περίεργο είναι ότι ο διευθύνων σύμβουλος της “Εκδόσεις Α
Keywords
Τυχαία Θέματα