Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ «GAY PARADE»…ΑΧ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ…ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΑΡΜΑΤΑ» ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ!!!

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο διοργάνωσης «Gay Parade» στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, ενώ εμφανίστηκε θετικός ακόμη και για την τέλεση γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, σε περίπτωση που είναι νόμιμη η διαδικασία.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5", ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε πως σε περίπτωση που του τεθεί αίτημα για διοργάνωσης παρέλασης από ομοφυλοφυλικές οργανώσεις δεν πρόκειται να πει όχι.

Όσον αφορά στην κριτική που δέχτηκε για την συγκεκριμένη άποψή του, τόνισε: "Δεν με ενοχλεί η κριτική, για τον απλούστατο λόγο ότι ο καθένας προσπαθεί να ταμπουρωθεί πίσω από την δική του αντίληψη και να μην δέχεται την άλλη. Δεν είπα ότι εγώ θα οργανώσω gay parade, είπα ότι αν έρθουν οι gay και θέλουν να κάνουν μια παρέλαση στην πόλη, προφανώς δεν θα πω όχι, αλλά δεν θα αναλάβω εγώ την πρωτοβουλία, καταλάβατε;".

Πρόσθεσε δε, ότι όταν στο παρελθόν ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το αν θα κάνει γάμους μεταξύ ομοφύλων, απάντησε πως "αν είν
Keywords
Τυχαία Θέματα