Διαδηλωση εξω απο τον alpha 98,9 ,αυτη τη τριτη,για το δικαιωμα στην απεργια!!!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ALPHA 98,9...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ,ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHA 98,9.
Η Συντονιστική Επιτροπή
των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την καταδίκη της εργοδοτικής αυθαιρεσίας που για άλλη μια φορά αποφασίστηκε από τα Ελληνικά Δικαστήρια. Έτσι με την απόφαση υπ’ αρ. 1646 το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών:
αναγνώρισε ως παράνομη την πρόσληψη απεργοσπαστών από την ΑΕ ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης της ΕΤΕΡ (26/9/2012-11/10/2012) στον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό
υποχρεώνει την εργοδότρια εταιρεία να παραλείψει την απασχόληση απεργοσπαστών και την συνέχιση τέτοιων προσλήψεων μέχρι τη λήξη της απεργίας.
κηρύσσει την απόφαση προσωρινά εκτελεστή κατά την προηγούμενη διάταξή της.
Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων:
διαμηνύει προς τον Υπουργό Εργασίας να σταματήσει τον κατήφορο της άκριτης στήριξης της εργοδοσίας και να επαναφέρει αμέσως σε ισχύ την επέκταση των ΣΣΕ, να επανέλθει η μετενέργεια στους 6 μήνες και να δύνανται οι εργατικές ενώσεις να προσφεύγουν μονομερώς στη Διαιτησία.
καλεί όλους τους συναδέλφους την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18.00 έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ρ/σ ALPHA 98,9 για να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας και να διαδηλώσουμε ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και παραβατικότητα
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα