Αποκαλυψη:ο κασιδιαρης ετρωγε φαπες οταν ηταν μικροσ…γι’αυτο και τρεφει μισος για τους μεταναστες


Οι γερμανοτσολιάδες της Χρυσής Αυγής πολύ θα ήθελαν να καταγγείλουν το κατεστημένο που εδώ και δεκαετίες παρουσιάζει τους Γερμανούς ως κατακτητές. Όμως, ως μέλη ενός γνήσιου συστημικού κόμματος, καταπίνουν την πίκρα τους και -εν όψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου- ετοιμάζονται να βάλουν τις φουστανέλες τους και να σταθούν δίπλα στον ελληνικό λαό. Διαβάζω στο Unfollow 10 που κυκλοφορεί στα περίπτερα, την ιστορία ενός γνήσιου γερμανοτσολιά,
του Ηλία Κασιδιάρη. Ο Αυγουστίνος Ζενάκος εξηγεί γιατί το μίσος του «ομορφόπαιδου» για τους μετανάστες προέρχεται από τις φάπες που είχε εισπράξει από μετανάστες. Διαβάστε ένα απόσπασμα, είναι απολαυστικό:
«Τα ΜΜΕ έχουν εκλεπτύνει τις τεχνικές τους από τότε που ξέπλεναν από το παρελθόν τους τους καθοδηγητές της ακροδεξιάς, Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη. Τότε, απλώς τους έδιναν βήμα να «αραιώσουν» τις μισαλλόδοξες απόψεις που τους είχαν πρωτοφέρει στο προσκήνιο – τώρα, με τη Χρυσή Αυγή και τον τηλεαστέρα εκπρόσωπό της, έχουν μάθει κι άλλα κόλπα: ο Ηλίας Κασιδιάρης έγινε ξαφνικά το αγαπημένο παιδί lifestyle εκπομπών και λαϊκίστικων, δημαγωγικών εφημερίδων, οι οποίες συζητούν αν οι γυναίκες τον βρίσκουν «σέξι», τον παρουσιάζουν ως το παιδί «που μένει ακόμη με τους γονείς του» διότι «είναι δεμένη οικογένεια», ασχολούνται με την ερωτική του ζωή με την αποκλεισμένη από τους Ολυμπιακούς Βούλα Παπαχρήστου και δημοσιοποιούν τον ρομαντικό πόνο του πρώην συντρόφου της, και κοντά σ’ αυτά, κουτσομπολεύουν ότι ο βουλευτής έχει πληρώσει 800 ευρώ για αποτρίχωση ή έχει κάνει μπότοξ, ενώ το πρώτο του πάθος ήταν να χορεύει τανγκό αλλά τον κέρδισε η πολιτική. Το τελευταίο διάστημα, ακούγεται μέχρι και ότι έχει προταθεί στον Ηλία Κασιδιάρη τηλεοπτική εκπομπή.
Keywords
Τυχαία Θέματα