ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ!!


Δύο πλοία με προορισμό τη Γάζα βρίσκονται ακινητοποιημένα εδώ και λίγες ημέρες σε λιμάνια της Κρήτης. Το ένα βρίσκεται στο Λιμάνι του Α. Νικολάου και το δεύτερο εδώ και 13 ημέρες στο λιμάνι του Κολυμβαρίου, στα Χανιά.
 Όπως δηλώνουν στο Flashnews.gr τα μέλη της καναδικής αποστολής του «free Gaza» που βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα στο πλοίο Ταχρίρ στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, οι λόγοι της ακινητοποίησης του πλοίου οφείλονται σε " προσχηματικούς ελέγχους από
τους άνδρες του λιμεναρχείου και με αστείες αφορμές με μόνο σκοπό την καθυστέρηση του απόπλου ενώ καταγγέλλουν πως η ελληνική κυβέρνηση υπακούει σε εντολές ισραηλινών συμμετέχοντας επί της ουσίας στον παράνομο αποκλεισμό της Γάζας." Τόσο ο David Heap όσο και η Sandra Rush μιλούν για «απαράδεκτη στάση της ελληνικής κυβέρνησης» ενώ καταγγέλλουν πως είναι άμεση ανάγκη να απομακρυνθεί το πλοίο από τα χέρια των ελληνικών αρχών καθώς υπάρχουν φόβοι για σαμποτάζ, όπως αυτό που έγινε προ ημερών στο Δανέζικο πλοίο του Στολίσκου στο λιμάνι του Πειραιά.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα