Αυτες ειναι οι ιεροδουλες με aids που δουλευαν σε οικους ανοχης στο κεντρο της αθηνας


-ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
-ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΛΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.
-ΤΟ ΘΕΜΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ AIDS ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ AIDS...ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.
-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΥΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (620) ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ...ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΓΙΑΤΙ;;;;
-ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ AIDS.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα