Αυτα ειναι τα εγγραφα με τα οποια ο δημητρης μελισσανιδης (οπαπ) φερεται να εμπλεκεται σε λαθρεμποριο ναυτιλιακου πετρελαιου


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ UNFOLLOW,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΗΣ AEGEAN ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ,ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, το Unfollow
δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου για την Aegean Oil και τα ΕΛΠΕ. Από τότε, έχουν συμβεί τα εξής:

Την 1η Φεβρουαρίου, άτομο που συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε στα γραφεία του Unfollow –από αριθμό καταχωρημένο στην Aegean Oil- και απείλησε τη ζωή του συντάκτη του άρθρου.
Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Ο συντάκτης του Unfollow κατέθεσε μήνυση.
Στις 5 Φεβρουαρίου, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ασφαλώς και είναι σε γνώση του κ. Σαμαρά ότι ο προσωπικός φίλος του και συνεργάτης του, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του κ. Μελισσανίδη ο οποίος κατηγορείται από τους συντάκτες του περιοδικού UNFOLLOW για απειλητικά τηλεφωνήματα με σκοπό τη φίμωση της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Έως εδώ, τα πράγματα είναι γνωστά. Η υπόθεση όμως φαίνεται πως έχει και συνέχεια. Μήπως μπορεί ο Πρωθυπουργός να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται από τη διεκδίκηση του προς ιδιωτικοποίηση κερδοφόρου οργανισμού ΟΠΑΠ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Μελισσανίδη και αν είναι νόμιμη και ηθική η διπλή ιδιότητα του κ. Φ. Κρανιδιώτη ως συμβούλου του πρωθυπουργού και ταυτοχρόνως δικηγόρου του κ. Μελισσανίδη; Η υπόθεση μυρίζει διαπλοκή».
Keywords
Τυχαία Θέματα