GIANTAKOS KAI TRO-MPA-KTIKO VS BLOOPERS,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ LES MALAKIES…ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ

Απο το http://giantakos.blogspot.com/2011/04/bloopers.html

Τον Δεκέμβρη του 2008 αφότου επέστρεψα από την Αθήνα, όπου λάμβανε χώρα η εξέγερση μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, προσπάθησα να κάνω αυτό που μου επέτρεπε η γεωγραφική τοποθεσία όπου βρισκόμουν. Θεώρησα λοιπόν χρήσιμο να καταγγείλω τα ψεύδη που δημοσιεύονταν από τα φασιστομπλόγκ εκείνο το χρονικό διάστημα. Οι "μαλακίες" που δημοσιεύονταν ήταν πολλές, και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω το blog Λες Μαλακίες, όπου ανέφερε τα σαφέστατα ψεύδη  τόσο στην blogόσφαιρα, όσο και στα τηλεοπτικά μέσα.

Σην αρχή το blog ήταν ανοιχτό για νέα μέλη, έτσι κάποια στιγμή ενσωματώθηκαν σε αυτό οι bloopers όπου από ποιο σημείο και έπειτα θεώρησα καλό να τους δώσω διαχειριστικά δικαιώματα.

Οι bloopers αρχικά έκαναν καλές (κατά την άποψη μου) δημοσιεύσεις, πράγματι καταγγέλλοντας ψεύδη. Έπειτα καταλόγιζαν ως "κοτσάνα" κάτι με το οποίο διαφωνούσαν. Αρχικά έγιναν κάποιες συστάσεις και το φαινόμενο αυτό σταμάτησε. Έπειτα συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα όπου για προσωπικούς λόγους δεν ήμουν σε θέση να συμμετέχω, και έτσι αυτή η κατάσταση καθιερώθηκε με εμμονή κυρίως κατά του ΣΚΑΙ.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Αναζητήσεις
mpa
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Πρέζα TV