Υπόθεση πιστολέρο: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Τσίπρα

Για να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Τσίπρας; Είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για ολόκληρη την κυβέρνηση και τη στάση της στην υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί ο Ρωσοπόντιος να πήγε στην πατρίδα του για να βρει την ησυχία του, αλλά πίσω του άφησε συντρίμμια, πολιτικά και ποδοσφαιρικά.

Και πρέπει να αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να βρει λύση προτού τον πάρει κι αυτόν η μπάλα.

Το δίλημμα τώρα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είτε θα

τιμωρήσει βαρύτατα τον ΠΑΟΚ για τα κουμπούρια του αφεντικού του. Είτε θα τιμωρήσει όλες τις ομάδες και θα υποβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και πάλι για χάρη της μαγκιάς του επιχειρηματία.

Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να αντέξει την οργή της Βορείου Ελλάδας που έφτασε στο παρά πέντε να πανηγυρίσει και πλέον ψάχνει να βρει αν θα υπάρχει ΠΑΟΚ την επόμενη ημέρα. Η τιμωρία μπορεί να είναι από αφαίρεση βαθμών μέχρι υποβιβασμό της ομάδας ώστε να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα, ηUEFAκαι φυσικά όλοι οι υπόλοιποι που λένε: «Τι φταίμε εμείς αν ο Σαββίδης είναι πιστολάς; Γιατί να χάσουμε τόσα πολλά αγωνιστικά και οικονομικά για τα μάτια του Ιβάν;»

Θα αντέξει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας να εξαφανιστεί ο ΠΑΟΚ από προσώπου γης; Ποιος, αυτός που έλεγε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι το μόνο που μένει είναι το πρωτάθλημα.

Και θα αντέξει να κάνει εχθρό του τον «εκλεκτό» που σίγουρα ξέρει και πολλά;

Στη δεύτερη περίπτωση θα τιμωρηθούν όλες οι ομάδες, ακόμη κι εκείνες που δεν έχουν κάνει τίποτε. Θα έχουμεGrexitστο ποδόσφαιρο δηλαδή, τεράστια οικονομική ζημιά, ρήτρες που πρέπει να πληρωθούν και βεβαίως την οργή του συνόλου των φιλάθλων.

Για να δούμε λοιπόν τι θα αποφασίσει ο Τσίπρας και η παρέα του. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον πρωθυπουργό. Εκτός κι αν ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία της… Ψωροκώσταινας. Να ποντάρουν δηλαδή όλοι στην κοντή μνήμη, μέχρι το Πάσχα με το αρνί να έχουν ξεχαστεί όλα, να σκάσει και κανένα σκανδαλάκι στην πορεία και όλα καλά.

Για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα