Την Ελλάδα δεν θα την πάρουν μαζί τους!!!

Τίποτα δεν με ενοχλεί περισσότερο από την κοροϊδία των πολιτικών στα εθνικά θέματα.

Οι Έλληνες πολίτες στις 7 Ιουλίου του 2019 έδωσαν εντολή στον Μητσοτάκη να βάλει τέλος στον εθνομηδενισμό.

Δυστυχώς όμως εξαπατήθηκαν, καθώς αποδείχτηκε ότι τα... fake πατριωτικά λάβαρα που ύψωσε δεν είχαν στόχο την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, αλλά την κατάκτηση της καρέκλας της εξουσίας.

Έτσι από το «δεν θα καλωσορίσω ποτέ Μακεδόνα πρωθυπουργό», από το βέτο που θα ασκούσε για την ένταξη των Σκοπίων

σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέληξε να αποκαλεί ιστορική την άλλοτε προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και να δίνει αγώνες για τα Σκόπια, με τον Ζάεφ να τον διαπομπεύει δημοσίως για την υποκρισία του.

Απτόητος ωστόσο ο... νέος Μωυσής, συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο έτερος μειοδότης, έβαλε πλώρη για τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Προφανώς σκιάζεται μην βγουν οι σκελετοί της αγίας οικογένειας από την ντουλάπα της καγκελαρίας και εκτελεί πειθήνια τις προσταγές της μαμάς Μέρκελ.

Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Νόμιζε ο δόλιος ότι οι πατριωτικές δυνάμεις θα τον άφηναν να ολοκληρώσει το ξεπούλημα του Αιγαίου.

Διότι αν δεν το έχετε αντιληφθεί, η άρνησή τους να ψηφίσουν τα... σκοπιανά μνημόνια που έβαλε στον πάγο ο Μητσοτάκης για να μην πέσει η κυβέρνηση, στέλνει κι έμμεσο μήνυμα κατά της μειοδοσίας και στα ελληνοτουρκικά.

Θα το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι όταν θα δώσει τα χέρια με τα μεμέτια.

Να γνωρίζουν εντούτοις οι πατριωτικές δυνάμεις ότι σε περίπτωση που δεν πολεμήσουν μέχρις εσχάτων και για κάποιο λόγο καταστείλουν κι αυτές την σημαία, θα έχουν την ίδια τύχη με τον Μητσοτάκη.

Γιατί οι Έλληνες μπορούν να υποστούν πολλά, μπορεί να μην έχουν να φάνε, μπορεί να ανέχονται να τους κλείνουν στα σπίτια τους ελέω κορονοϊού, αλλά δεν θα ανεχτούν την εκχώρηση μισής σπιθαμής γης.

Νόμιζε ο άμοιρος ο... νέος Μωυσής ότι θα μετατρέψει την χώρα σε μικρή οθωμανική επαρχία και δεν θα ανοίξει ρουθούνι.

Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους, τόσο ο ίδιος όσο και οι... άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου.

Ο εθνομηδενισμός δεν θα περάσει!!!

Ας πετάξουν λοιπόν στον κάλαθο των αχρήστων, τόσο τα... σκοπιανά μνημόνια όσο και την συνθηκολόγηση με τον Σουλτάνο, διαφορετικά θα βρεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Παρ' όλ' αυτά πολύ φοβούμαστε ότι πλέον είναι αργά για δάκρυα.

Βλέπετε η αποτυχημένη πολιτική που εφαρμόζουν οι δήθεν σωτήρες και στα υπόλοιπα μείζονα ζητήματα, ανέβασε τους πολίτες στα κάγκελα.

Και πως να μην τους ανεβάσει όταν είναι όλα στον αέρα;

Στην οικονομία χάος, με τα νέα μνημόνια αυτή την φορά να καλύπτονται τεχνηέντως πίσω από το περιβόητο σχέδιο Πισσαρίδη.

Στην παιδεία κομφούζιο. Η ανεπαρκέστατη υπουργός έχει ξεσηκώσει μαθητές και καθηγητές κι αντί να πράξει τα δέοντα προς εκτόνωση της οργής ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα οδηγηθούμε σε δραματικά συμβάντα ανάλογα με της περιόδου του πατρός Μητσοτάκη.

Στην υγεία τραγέλαφος. Ακόμη προσπαθούν οι άχρηστοι να ράψουν μάσκες επιρρίπτοντας εκατέρωθεν τις ευθύνες για την απύθμενη ανικανότητα. Ας πάρουν μια μοδίστρα οι άθλιοι, κι ας στείλουν στον αγύριστο τους γαλάζιους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που μπουκώνουν με το χρήμα των φορολογουμένων και δεν μπορούν να πράξουν ούτε τα στοιχειώδη.

Την ίδια στιγμή αντί να ενισχύσουν το ΕΣΥ για να μην καταρρεύσει από την ανεξέλεγκτη αντεπίθεση του κορονοϊού, απόρροια των τραγικών λαθών του καλοκαιριού, γράφουν τις εκκλήσεις γιατρών και λοιπών υγειονομικών στα παλαιότερα των υποδημάτων τους για να εξυπηρετήσουν τα ολιγαρχικά συμφέροντα του χώρου.

Δηλαδή είναι θέμα χρόνου να καταντήσουμε Μπέργκαμο.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό, που όπως θα διαπιστώσατε κι επισήμως πλέον το κονκλάβιο των Βρυξελλών μας μετέτρεψε σε αποθηκάριους της ανθρώπινης δυστυχίας, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η μάχη της καθημερινότητας - αυτή που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις- χάθηκε εντελώς.

Κάτι που παραδέχτηκε εμμέσως κι ο Μητσοτάκης με το κράξιμο στους υπουργούς του.

«Αν δεν σοβαρευτείτε, θα βυθιστούμε όλοι μαζί στην άβυσσο» τους είπε ουσιαστικά.

Συμφωνούμε απολύτως. Να ξέρουν πάντως ότι την Ελλάδα δεν θα την πάρουν μαζί τους!!!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα