Τι έμαθα βλέποντας τον Αλέξη στο ΣΚΑΪ...

20:54 3/7/2019 - Πηγή: Antinews

1. Ο Αλέξης προετοιμάζεται καλά, αλλά οι αντίπαλοί του τον προλαβαίνουν, οι άτιμοι, και προετοιμάζονται καλύτερα!

2. Ο Αλέξης δεν ευθύνεται για την επιλογή των συνεργατών του. Έχει... άσφαλτο κριτήριο! Απλώς εκείνοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων για αυτό και ο Αλέξης στο τέλος τους αποχωρίζεται για το... καλό μας!

3. Ο Αλέξης δεν αντιλαμβάνεται εγκαίρως το μέγεθος των προβλημάτων, αλλά όταν το αντιλαμβάνεται... συμβιβάζεται αμέσως για να μην... χάνει χρόνο!

4. Ο Αλέξης σ' εκείνη τη μοιραία σύσκεψη για το Μάτι, δεν κατάλαβε ούτε το μέγεθος της τραγωδίας, ούτε ότι τον

έγραφαν live οι κάμερες γιατί ήταν όλοι τους σε... πανικό!

5. Ο Αλέξης δεν έκανε κάτι κακό που πήγε ένα ταξιδάκι αναψυχής με το κότερο... συνεργάτιδός του. Φταίνε εκείνα τα ...μίσθαρνα όργανα του συστήματος που αγόρασαν και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες.

6. Όπως είπε ο Αλέξης το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να το επισκεφθεί κάθε περαστικός! Για αυτό και υπάρχουν οι κλούβες, για να τηρείται σειρά προτεραιότητος!

7. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος Θεσσαλονίκης έχει ήδη υλοποιηθεί. Π.χ. καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ, το αφορολόγητο επανήλθε στις 12 χιλιάδες, δόθηκε η 14η σύνταξη. Εκ... παραδρομής έγιναν και μερικές... παρατυπίες όπως για παράδειγμα οι... ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, το Υπερταμείο και τα υπερπλεονάσματα μέχρι το... 2060!

8. Όπως μας διαβεβαίωσε ο Αλέξης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του δεν έγινε ούτε ένα σκάνδαλο! Αυτό για παράδειγμα που καταγγέλλει ο Καμμένος για τις βίζες το βγάζει από το μυαλό του! Όπως, επίσης, τα 30 δισ. που χάθηκαν από τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών

9. Όπως ξεκαθάρισε ο Αλέξης η Ελλάδα είναι παράδεισος ξένων επενδύσεων, αλλά όλοι εμείς τυφλοί από πάθος και φανατισμό δεν τις βλέπουμε!

10. Ο Αλέξης δεν αισθάνεται καμιά αυξημένη ευαισθησία για τα θύματα των τρομοκρατών. Για να αισθάνεσαι τέτοια ευαισθησία πρέπει να είσαι συγγενής του θύματος.

Τέλος, ο Αλέξης τα έκανε όλα καλύτερα απ’ ό,τι μπορούσε και για αυτό διεκδικεί την ψήφο μας γιατί μπορεί να τα κάνει ακόμη... καλύτερα!

Δοξάστε τον!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα