Ταφόπλακα στο βρώμικο παρακράτος του Τσίπρα βάζει ο Σαμαράς

08:27 7/2/2018 - Πηγή: Antinews

Νέα δεδομένα στην πολιτική σκηνή της χώρας, δημιουργεί η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του… καραμανλικού και προσφάτως προσκυνημένου στην άθλια κυβέρνηση της αριστεράς, Μίμη Παπαγγελόπουλου. Τώρα καταλάβαμε γιατί είχε πάρει μεταγραφή από τον κεντροδεξιό χώρο και τι εξυπηρετεί ο ρόλος του στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η απόφαση του Σαμαρά είναι ιστορική για τον απλούστατο λόγο ότι ποτέ άλλοτε πρώην πρωθυπουργός δεν έχει καταθέσει μήνυση κατά του νυν πρωθυπουργού.

Ένας νυν πρωθυπουργός να στείλει στο εδώλιο έναν πρώην το έχουμε δει. Και δεν ξέρουμε αν τότε ο Μητσοτάκης είχε δίκιο να στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο τον Ανδρέα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Τσίπρας «ξεπατικώνει» με τον χειρότερο τρόπο εκείνη την μαύρη για την Ελλάδα εποχή. Με βαλίτσες, πάμπερς, εκβιασμούς και μεθοδεύσεις που δεν έχουν προηγούμενο. Και με ψευδομάρτυρες, γιατί μαθαίνουμε ότι έχει κι από αυτούς. Όπως μαθαίνουμε επίσης ότι λίγο μετά από την αποθέωση του Σαμαρά στο Σύνταγμα όλως τυχαίως δόθηκε η τελευταία κατάθεση για το στήσιμο της σκευωρίας. Τι άλλο μένει; Μα και το στήσιμο από την πλευρά των μυστικών υπηρεσιών. Όλο και κάτι θα σκαρφιστούν για τον Σαμαρά και τους υπολοίπους.

Η δίωξη του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Στουρνάρα, του Πικραμμένου και των υπολοίπων είναι μια χρυσή ευκαιρία για όλους τους να αναδείξουν το βρώμικο παρακράτος που μας κυβερνά. Και η μήνυση του πρώην πρωθυπουργού στον νυν είναι μια ευκαιρία να δημοσιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο όλη η υπόθεση. Όλες οι πτυχές της, τα σκοτεινά σημεία της και οι αλήθειες. Δεν έχει τίποτε να φοβηθεί ο Σαμαράς, αυτός που έχει να φοβάται είναι ο Τσίπρας κι αν έχει τα κότσια ας παραιτηθεί από την ασυλία του, να πάει στο δικαστήριο και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Αλλά να πούμε και κάτι άλλο. Η κίνηση του Σαμαρά μπορεί να ξυπνήσει τη ΝΔ που κοιμάται με τα τσαρούχια. Θα τους πάνε φυλακή και στην Πειραιώς θα βγάζουν ανακοινώσεις για τον καφέ που έκοψε στην πλατεία Κολωνακίου.

Έτσι θέλει αυτή η αριστερά. Οι κατσαπλιάδες δεν αντιμετωπίζονται με ευγένειες, ούτε με άμυνα. Χρειάζεται επίθεση και πόλεμο κανονικό, και στον Τσίπρα με την παρέα του και στους ραφινάτους συμμάχους του που παίζουν προσωπικά παιχνίδια.

Ας ξυπνήσει ο Κυριάκος να ξεκαθαρίσει το μαγαζί του, κι ας μην περιμένει από τον Σαμαρά να κάνει αντιπολίτευση ή να πολεμήσει τα σαπρόφυτα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα