ΣΥΡΙΖΑ: κροκοδείλια δάκρυα για το Φαρμακονήσι με μπλουζάκια με κροκοδείλους!!!

Τι έγινε στο Φαρμακονήσι το έχουμε αναλύσει εκτενώς εδώ ενώ πολλοί θα μπορούσαν να ασκήσουν κριτική για τους χειρισμούς του Λιμενικού ή τις δηλώσεις του υπουργού Μ. Βαρβιτσιώτη.

Η κριτική είναι θεμιτή, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε τόσο τραγικά γεγονότα όπως το θάνατο 12 ψυχών. Άλλο όμως αυτό κι άλλο οι καταδρομικές επιθέσεις που επιχειρούν οι νέοι… ΠΑΜΕτζήδες, οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Γλιτώσαμε από τον ακτιβισμό του ΠΑΜΕ

και πλέον θα έχουμε καθημερινά κι ένα επεισόδιο από τους Συριζαίους. Αυτή τη φορά σειρά πήρε το γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη. Συγκεντρώθηκαν εκεί νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και εισέβαλαν με άγριες διαθέσεις στο πολιτικό γραφείο αν και ήξεραν ότι ο υπουργός δεν είναι εκεί παρά μόνο δύο συνεργάτες του. Ήθελαν λέει να επιδώσουν ψήφισμα, μόνο που το έκαναν σπρώχνοντας και βρίζοντας. Άλλωστε δεν χρειάζονται 30 άτομα για να δώσεις ένα ψήφισμα. Άλλος είναι ο σκοπός σου, δηλαδή η κατάληψη των γραφείων. Οι νεαροί επιχείρησαν να καταλάβουν το γραφείο του υπουργού, πέταξαν αφίσες και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο παράνομων μεταναστών ανοιχτά του Φαρμακονησίου.

Σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού οι νεαροί έφτασαν στο σημείο λίγο πριν τις 11:00. Το γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη μετά την επίθεση του Οκτωβρίου έχει μεταφερθεί από το ισόγειο στον 7ο όροφο του κτηρίου. Οι νεαροί ανέβηκαν φωνάζοντας και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους. Επιχείρησαν με τη βία να μπουν στο γραφείο και να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, όμως εμποδίστηκαν από τους συνεργάτες του υπουργού.

Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με τις περιγραφές των συνεργατών του κ. Βαρβιτσιώτη οι νεαροί κατέβηκαν στην είσοδο όπου είχε φτάσει, ειδοποιημένη από τους συνεργάτες του υπουργού δύναμη της αστυνομίας. Στο χώρο επικράτησε ένταση μετά την έλευση ανδρών των ΜΑΤ, και υπήρξαν πολλές προσαγωγές. Φυσικά δεν έλειψαν και οι «επαναστάτες» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να καταγγείλουν την αστυνομική αυθαιρεσία. Πρώτος και καλύτερος ο εκατομμυριούχος Δ. Τσουκαλάς ο οποίος με μπλουζάκια με κροκόδειλους έριχνε κροκοδείλια δάκρυα για τους νέους που έφαγαν ξύλο. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο και η προσπάθεια να δημιουργηθεί πολιτική ένταση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, περισσότερο εμφανής από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα