Στις 25 Σεπτεμβρίου η συζήτηση για Καμμένο στη Βουλή

Για τις 25 Σεπτεμβρίου προσδιορίστηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του αιτήματος σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου με τον καταδικασμένο σε ισόβια Μ. Γιαννουσάκη.

Αυτή ήταν η απόφαση της σημερινής Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής η οποία συνεδρίασε για τον προγραμματισμό εργασιών του Κοινοβουλίου

μετά από την διακοπή των τριών εβδομάδων του Αυγούστου. Η ημερομηνία της 25ης Σεπτεμβρίου ορίστηκε "άνευ απροόπτου" όπως είπαν στη Διάσκεψη, ενώ εκκρεμεί και η κλήση του ΥΠΕΘΑ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κατόπιν αιτήματος της μειοψηφίας.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα από πλευράς ΝΔ είχε κατατεθεί στις αρχές Ιουλίου και η συζήτησή του στην Ολομέλεια αναβλήθηκε την Παρασκευή 21ης Ιουλίου εξαιτίας του σεισμού που έπληξε την Κω.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας "Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις" θα εισαχθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τετάρτη και η ψήφισή του αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα