Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με υψηλή τηλεθέαση ο ΣΚΑΪ

Εξαιρετικό δείγμα γραφής έδωσε ο ΣΚΑΪ στην κάλυψη της ανείπωτης τραγωδίας επιδεικνύοντας δυνατά αντανακλαστικά και αντοχή καλύπτοντας σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο κάθε μέρα τις εξελίξεις.

Στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ βρέθηκε εξαρχής ο Νίκος Υποφάντης, ο οποίος έκανε πολύ σημαντική δουλειά, η Βίκυ Παύλου, ο Σταύρος Ιωαννίδης ενώ ξεχώρισε για τις live ανταποκρίσεις της η Μαρία Βούσουλα. Μαζί τους και ο Δημήτρης Οικονόμου ο οποίος ανέδειξε για μια ακόμη φορά με την εμπειρία του σημαντικές πτυχές των εξελίξεων στις πληγείσες

περιοχές.

Οι ρεπόρτερ βρέθηκαν μια ανάσα από τη φωτιά και μετέφεραν λεπτό προς λεπτό την καταστροφή και τους διαγραφόμενους κινδύνους για τους πολίτες. Παρά την ένταση, το κανάλι κράτησε χαμηλούς τόνους σε γενικές γραμμές και σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η ψύχραιμη και δημοσιογραφικά ώριμη στάση της Εύας Αντωνοπούλου που έμεινε πολλές ώρες στο στούντιο περιγράφοντας τη δραματική κατάσταση που επικρατούσε τις πρώτες ώρες.

Χαρακτηριστικό δείγμα αξιοπιστίας είναι ο τρόπος που χειρίστηκε η έμπειρη δημοσιογράφος εκείνες τις δύσκολες στιγμές την πληροφορία για τον πρώτο νεκρό. Αν και την είδηση την έδωσε ο αρμόδιος υπάλληλος του ΕΚΑΒ, η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού πρώτα επιβεβαίωσε το γεγονός από πολλές πηγές και μετά την ανακοίνωσε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΚΑΪ,skai