Σε εξέλιξη η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής από την κυβέρνηση

Πριν από λίγες εβδομάδες το Antinews σας προανήγγειλε την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής από την κυβέρνηση. Όσο η διαπραγμάτευση πάει χάλια, όσο ο λογαριασμός ανεβαίνει, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και όσο η περίφημη... ευαισθησία της αριστεράς πνίγεται στις περικοπές των συντάξεων και τους νέους φόρους, τόσο οι δικαστές και οι δημοσιοκάφροι «δικαστές» θα βγαίνουν στο προσκήνιο.

Σε όλο αυτό το παιχνίδι, κυρίαρχο ρόλο φέρεται να έχει η νέα

εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη η οποία αντικατέστησε την Ελένη Ράικου που εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά από δημοσιεύματα του Documento. Αλήθεια, εκείνες οι καταγγελίες κατά της πρώην εισαγγελέως και η έρευνα που διετάχθη σε ποια φάση βρίσκεται; Ήταν πραγματικές ή μήπως ήταν στημένη υπόθεση για να εξαναγκαστεί σε παραίτηση η Ράϊκου και να μπει στη θέση της η εκλεκτή της κυβέρνησης; Διότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Antinews, η νέα εισαγγελέας φέρεται να έχει σύνδεση με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης που αρέσκεται στο να ανοίγει φακέλους και να ποινικοποιεί την πολιτική ζωή. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο πήρε... μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που αναπτύσσει με κέντρα και παράκεντρα.

Κάθε μέρα ανοίγει και μια δικογραφία, κάθε μέρα και μια «αποκάλυψη» που πολλές φορές είναι μπαρούφα και λάσπη στον ανεμιστήρα. Προκειμένου να δημιουργηθεί... μπούγιο, να στοχοποιηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα και να ξεφύγει η κυβέρνηση από τη δύσκολη θέση.

Πάρτε για παράδειγμα τις δικογραφίες που πήγαν στη Βουλή για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ επί Παπανδρέου αλλά και επί Στυλιανίδη. Αν υπάρχουν ευθύνες βεβαίως και να παρέμβει εισαγγελέας. Αλλά για να ρωτήσουμε και κάτι άλλο; Γιατί δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία ο Κοντονής και για τις καταγγελίες που υπάρχουν για τα εκατομμύρια που διαχειρίζονται οι ΜΚΟ για τους μετανάστες; Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά και τι κάνει ο «τροχονόμος» κ. Μουζάλας;

Γιατί επίσης ασχολούνται μόνο με τα ομόλογα του Σάλλα και του Προβόπουλου και δεν ασχολούνται με το τι έγιναν τα λεφτά που υποχρεωτικά μαζεύονται στην ΤτΕ από τα αποθεματικά των Ταμείων; Και γιατί εν πάση περιπτώσει δεν ασχολείται κανείς με το μέγα σκάνδαλο της περιόδου Βαρουφάκη και το πόσο κόστισε στην Ελλάδα ο ανεκδιήγητος οικονομολόγος;

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η εισαγγελέας Τουλουπάκη, με την ευγενική χορηγία του ισχυρού υπουργού της κυβέρνησης θα «σαρώσει» όλους τους φακέλους. Και όσο η κυβέρνηση καταρρέει τόσο θα βγαίνουν στη δημοσιότητα πράματα και θάματα. Άλλα αληθινά, άλλα ψεύτικα. Το γνωστό «πιστόλι» του ΣΥΡΙΖΑ έχει οπλίσει και περιμένει κάθε μέρα τους φακέλους από το... ταχυδρομείο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα