Σακελλαρίδης: ακτιβιστής σε βάρος της Αθήνας την οποία θέλει να υπηρετήσει

Μια σημαντική αποκάλυψη που αφορά τον «άφθαρτο», «φέρελπι» αριστερό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, κάνει σήμερα το antinews

Η αποκάλυψη αυτή δεν μας ξενίζει, άλλωστε έχουμε γράψει για τον εκλεκτό του κ. Τσίπρα, για το γεγονός ότι έβριζε τους αστυνομικούς κι ότι δεν μπορεί να βγάλει από πάνω του τα... Εξάρχεια.

Τώρα ο κ.

Σακελλαρίδης αποκαλύπτεται ότι είναι και... ακτιβιστής αλλά σε βάρος της εικόνας της Αθήνας την οποία θέλει να υπηρετήσει.

Είναι Δεκέμβριος του 2008 (τότε που καίγονταν η Αθήνα στο όνομα του Γρηγορόπουλου) και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αναρτά στη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία από την Ακρόπολη, το σύμβολο του Ελληνισμού στο οποίο προσκυνούν όλοι οι άνθρωποι παγκοσμίως.

Στη φωτογραφία από την Ακρόπολη φαίνεται ένα μεγάλο πανό το οποίο καλύπτει τον ιερό βράχο και γράφει «18/12 Αντίσταση» με τη λέξη να είναι σε διάφορες γλώσσες.

Οι φίλοι του Σακελλαρίδη βλέπουν τη φωτογραφία και γράφουν στο facebook ρωτώντας τον Σακελλαρίδη: «Συντροφάκο. Ήσουν στην Ακρόπολη; Μπράβο».

Όλος χαρά ο άνθρωπος που λέει να γίνει δήμαρχος απαντά «Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Ήμουν, ήμουν». Προφανώς αισθάνεται υπερήφανος ότι έκανε μια ηρωϊκή πράξη για την οποία θα καυχιέται στα παιδιά και τα εγγόνια του.

[photo_1]

Ρωτάμε, λοιπόν, τον κ. Σακελλαρίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξε:

Είναι ή δεν είναι προσβολή των αθάνατων μνημείων της Ελλάδας, όπως η Ακρόπολη, το σύμβολο του Ελληνισμού, να μπουκάρει ο κάθε ακτιβιστής και να σηκώνει ότι πανό θέλει; Γιατί όχι να πάει και ο Αλαφούζος να σηκώσει πανό του Παναθηναϊκού και να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Ή μήπως να πάει ο Καμμένος και να γράψει πάνω στον Ιερό Βράχο «μας ψεκάζουν;»

Ετσι αντιλαμβάνεται ο υποψήφιος για δήμαρχος της Αθήνας την εικόνα της πρωτεύουσας; Αν γίνει δηλαδή δήμαρχος θα επιτρέπει σε όλο τον κόσμο να μετατρέπουν την Ακρόπολη σε πεδίο διαμαρτυριών; Ο κάθε πικραμένος που θα έχει ένα αίτημα θα ανεβαίνει μέχρι τον Ιερό Βράχο και θα κάνει ακτιβισμό;

Αραγε ο κ. Σακελλαρίδης καταδικάζει τη... νιότη του; Τότε που έβριζε «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» ή που ανέβαινε με πανό στην Ακρόπολη; Ή μήπως τα δικαιολογεί όλα λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην οποία ήταν τότε η χώρα λόγω της δολοφονίας Γρηγορόπουλου;

Τέλος, πώς να εμπιστευτεί ο αθηναϊκός λαός έναν άνθρωπο που προσβάλει τα ιερά και τα όσια της χώρας; Τι μας έμεινε για να υπερηφανευόμαστε; Η Ακρόπολη και μερικά άλλα μνημεία για τα οποία έρχονται τουρίστες απ' όλο τον κόσμο να αποτίσουν φόρο τιμής στην αρχαιοελληνική κληρονομιά. Πώς λοιπόν ο κ. Σακελλαρίδης θα γίνει καλός δήμαρχος όταν δεν σέβεται ούτε την Ακρόπολη και όχι μόνο επικροτεί αλλά συμμετέχει σε ψευτοεπαναστάσεις εξαρχειώτικης νοοτροπίας;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα