Π. Καμμένος: Δεν χρέωσα το Δημόσιο, αλλά την πιστωτική μου κάρτα

Με το επιχείρημα ότι έπαιζε μεν ρουλέτα στο καζίνο του Λονδίνου, αλλά το έκανε με δικά του λεφτά και μάλιστα με την πιστωτική του κάρτα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στις κατηγορίες περί μεγάλης ζωής εν μέσω κρίσης που του απηύθυναν βουλευτές της αντιπολίτευσης.

"Να φέρει εδώ την πιστωτική του κάρτα ο κ. Καμμένος να δούμε τι ακριβώς έγινε" έριξε το γάντι προς τον ΥΠΕΘΑ ο Αδωνις

Γεωργιάδης.

"Αν έτυχε να με βγάλουν φωτογραφία την ώρα που περνώ μπροστά από την ρουλέτα, δεν παίζω τα λεφτά του ελληνικού λαού, είπε ο κ. Καμμένος, και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη που αναφέρθηκε στο θέμα πρόσθεσε πως "οι πληροφοριοδότες σας κ. Θεοδωράκη θα πληρώσουν".

Μάλιστα ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η ενασχόληση με την πολιτική τον έχει κάνει φτωχότερο και επικαλέστηκε γι’ αυτό το πόθεν έσχες του. Για το συγκεκριμένο ταξίδι στο Λονδίνο ο ΥΠΕΘΑ δεν αρνήθηκε την ουσία, αλλά υποστήριξε πως έχει τη δυνατότητα να πληρώνει από την τσέπη του το ξενοδοχείο και τα έξοδά του.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε ομοίως "απολύτως ψευδή" τα περί Γεωργαλά και όλα όσα είπαν νωρίτερα κ. Θεοδωράκης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης για τα γραφόμενα στο βιβλίο του για την τρομοκρατία και την 17Ν, προσθέτοντας ότι "ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη έχει καταδικαστεί τελεσίδικα".

Και κάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις, ενώ αναφέρθηκε σε καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση για το ίδιο θέμα στο παρελθόν (βιβλίο για 17Ν με Γεωργαλά κλπ).

Απάντηση από τον Στ. Θεοδωράκη

Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ότι "ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι αυτός που πρόβαλε τη ΧΑ, και κρατώντας ποτήρι της ΧΑ στο χέρι, έπαιρνε συνέντευξη από τον κ. Μιχαλολιάκο και του έκανε διαφήμιση ως δημοσιογράφος, αυτός που θέλει να πάρει την προεδρία κόμματος" έδωσε με δεύτερη παρέμβαση του ο επικεφαλής του Ποταμιού.

"Πρέπει να έχει πολύ θράσος να πηγαίνεις στο Καστελόριζο και την Ρω αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες και να λες ότι κάποιοι άλλοι κάνουν πολιτική που είναι κοντά σε αυτούς" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και επισήμανε:

"Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες κ. Καμμένο. Έχουμε την επέτειο από τη δολοφονία του Φύσσα. Και πρέπει να ξέρετε ότι η εκπομπή "Πρωταγωνιστές” ήταν η εκπομπή που λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα αποκάλυψε αυτό το έγκλημα και την ομάδα που το έκανε. Οι περισσότεροι μάρτυρες που σήμερα αποκαλύπτουν το έγκλημα της εγκληματικής ομάδας της ΧΑ, σε σχέση με τον Φύσσα, ήταν οι μάρτυρες που μίλησαν στους Πρωταγωνιστές. Είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτό και τη δουλειά που κάναμε, για τη δημοσιογραφική αρτιότητά μας και κυρίως γιατί πολύ νωρίτερα, ακόμη και από τη Βουλή, αφυπνιστήκαμε για τη δράση των εγκληματικών ομάδων της ΧΑ στην Αθήνα" είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα