Όταν οπαδοί του Π. Καμμένου ….απαντούν στον Αδέξιο Δεξιό!

12:08 3/4/2012 - Πηγή: Antinews

Φωτογραφία από τα χθεσινά εγκαίνια των γραφείων των ΑΕ. Προφανώς η κυρία στα κόκκινα συμβολίζει τη νέα ιδεολογική συμμαχία των ΑΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Το γνωστό blog της Θεσσαλονίκης «Taxalia» μου έκανε την τιμή να αναδημοσιεύσει το άρθρο που έγραψα χθές εδώ για τον Καμμένο. Χθές το

βράδυ με ενημέρωσε ένας φίλος, ότι κάποιοι οπαδοί του Καμμένου, μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν την ανάρτηση. Θαυμάστε επιχειρήματα, επίπεδο διαλόγου, αποστομωτικές απαντήσεις. Θα μείνετε άναυδοι! Αυτό είναι το νέο που κομίζει ο Καμμένος στην πολιτική ζωή της χώρας. Παραθέτω τα σχόλια αυτούσια για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Polis Varitimiadis

«αδεξιε εισαι πολυ δεξιος και οχι Αδεξιος βγαλε τις παρωπιδες τις μπλε.φτανει η λασπη.οταν θα ειστε στο 10[σας το ευχομαι ολοψυχα]%θελω να δω τη θα λες αδεξιε.και φαντασου με μετα το 10% τον αντωνακη στο σπιτι και την ντοριτσα στο μαγαζι εκει τη θα πειτε ολοι εσυ που θελετε σαμαρα γαργαρα?

Hunter =^o^=

Όχι θα καθότανε να κάνει γυμναστική και ασκήσεις εδάφους και ευλυγισίας με προπονητή τον Σαμαρά.

greko111

Ρε πρόβατο! πόσα σου τάξαν οι πάτρωνές σου για να πετάς λάσπη; μούγκα στην στρούγκα ρε προβατίνες της ΠΟΛΑΝ!!

Leonidas Polymeris

Άντε στο καλό σου ρε μπαγλαμά αδέξιε δεξιέ!

Είσαι πράγματι αδέξιος.

Ολές οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν θέση στον αγώνα κατά του μνημονίου, που ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ (βλέπε ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ) ΣΑΜΑΡΑΣ μαζί με τους φασίστες του ΠΑΣΟΚ υποδούλωσαν τη χώρα στους ξένους κατακτητές.

theokatsar

Εάν είχε αξία η λάσπη αρκετοί συμπατριώτες μας θα ήταν πάμπλουτοι. Ο άνθρωπος δήλωσε λακωνικά ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ σε κάποια, κυρίως οικονομικά θέματα. Τώρα το πως από αυτή τη δήλωση γράφηκε όλο το παραπάνω “αδέξιο” μυθιστόρημα το γνωρίζει μόνον ο δράστης του.

Αντώνης

Άνοιξη ήρθε, Συγγρού και Ιπποκράτους ανοίξανε τους ανεμιστήρες και προσφέρουνε…λάσπη. Βολεμένα κομματόσκυλα γλύψτε να φάτε κανα κοκκαλάκι, μέχρι εκεί είστε. Γιατί εσείς Έλληνες δεν είστε. Μόνο Ελληνόφωνοι.

Η απάντηση του …Αδέξιου

Λοιπόν, τι κατάλαβα από τους ….ευγενείς αυτούς σχολιαστές:

Πρώτον, δεν είμαι Έλληνας, αλλά ….ελληνόφωνος! Όπως αντιλαμβάνεσθε άρχισαν ήδη οι πρώτες ….επιρροές του ΣΥΡΙΖΑ στους ….ελληναράδες του Καμμένου!

Δεύτερον, ότι είμαι «βολεμένο κομματόσκυλο». Εδώ έχω πάθει κάποια συγχύσει, γιατί ένας άλλος με αποκαλεί «πρόβατο». Ας αποφασίσουν τι είμαι; Πρόβατο ή κομματόσκυλο! Μη πάθω κρίση ταυτότητας!

Ενώ αυτοί με τόσο μένος να υποθέσω ο,τι είναι του…Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και τις ελεύθερες ώρες τους προσφέρουν …. εθελοντική εργασία στο κίνημα

Τρίτον, με αποκαλούν “αδέξιο”, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα το νέο, το ομολογώ και εγώ!

Τέταρτον, ότι όλες οι «δημοκρατικές δυνάμεις» έχουν θέση στον αγώνα κατά του μνημονίου! Αυτό κάτι μου θυμίζει από το παρελθόν. Όμως, το ζήτημα είναι άλλο! Οι οπαδοί του Καμμένου, εκτός από ….πιστοποιητικά ελληνικότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα