Ο Γ. Καμίνης και επίσημα υποψήφιος για επικεφαλής της Κεντροαριστεράς

23:25 6/8/2017 - Πηγή: Antinews

Μετά της 20 Αυγούστου συμφώνησαν να βρεθούν από κοντά, προκειμένου να συζητήσουν το σύνολο της ατζέντας για την Κεντροαριστερά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, η κ. Γεννηματά και ο κ. Καμίνης επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του δημάρχου Αθηναίων να μπει στην κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ειδικότερα, νωρίς σήμερα το απόγευμα, ο Γιώργος

Καμίνης, συνομιλώντας με την Φώφη Γεννηματά, μετέφερε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.


Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε σημαντική την πρωτοβουλία της κ. Γεννηματά για την εκλογή αρχηγού με στόχο την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίζει πολύ καλή την κίνηση του κ. Καμίνη και οι δύο να δίνουν ραντεβού για μία συζήτηση ενώπιος ενωπίω μετά τις 20 Αυγούστου.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα