Συνέχιση απεργίας με 4 σχολές ανοιχτές αποφάσισε το ΕΜΠ

Να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν την Πέμπτη οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τις συνελεύσεις τους αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία για την Παρασκευή και συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας

Ομοσπονδίας τους τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Συνέχιση στις κινητοποιήσεις, αλλά και συνέχιση στο διάλογο με το Υπουργείου Παιδείας αποφάσισαν στη Γενική Συνέλευσή τους οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ.

Η αντιπροσωπεία τους μετέφερε τις προτάσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, οι οποίες δεν απορρίπτονται από τους υπαλλήλους. Ζητούν μεγαλύτερες εγγυήσεις και διευκρινίσεις και θα προχωρήσουν σε νέα Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 2/12. Μέχρι τότε συνεχίζουν με 24ωρες απεργίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο Μετσόβιο, ακούστηκαν φωνές από υπαλλήλους προσκείμενους στην Αριστερά για παύση του διαλόγου, αλλά επικράτησαν οι μετριοπαθέστεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε 4 Σχολές (Πολιτικοί Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι,Μηχνολόγοι, Ναυπηγοί) του Ιδρύματος γίνονται κανονικά τα μαθήματα, ενώ την επόμενη Τρίτη αναμένεται να λήξουν οι καταλήψεις και σε άλλες Σχολές (Χημικοί Μηχανικοί, ΣΕΜΦΕ), υπό την πίεση της απώλειας του εξαμήνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα