Με φθαρμένα υλικά δεν έρχεται η ανανέωση

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στην πιάτσα μια φήμη. Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρώην περιφερειάρχη Αττική Γ. Σγουρό κι έδωσαν τα χέρια για τη στήριξή του από τη ΝΔ.

Δηλαδή, το 2019 στις αυτοδιοικητικές εκλογές η Πειραιώς θα στηρίξει τον Σγουρό απέναντι, πιθανότατα στη Δούρου η οποία του είχε πάρει το σκαλπ το 2014.

Δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο, εφόσον όμως δεν διαψεύδεται τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Και είναι προφανώς μια ακόμη κίνηση του Κυριάκου προς το κέντρο, ακόμη κι αν αυτό

το κέντρο σημαίνει φθαρμένα υλικά από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, από τα διάφορα ορφανά του Σημίτη και του Παπανδρέου.

Και απορούμε γιατί πρέπει ο Σγουρός να θεωρείται επιτυχημένος περιφερειάρχης αφού τον κατατρόπωσε μια άσχετη και άγνωστη όπως η Δούρου; Τι είναι αυτό δηλαδή που κάνει τη ΝΔ να στηρίξει έναν άσχετο με την παράταξη κι όχι κάποιο νέο πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει και δεν θα επιστρέψει στην Αυτοδιοίκηση ουσιαστικά για σύνταξη και για... εκδίκηση;

Εκτός κι αν πράγματι ο Σγουρός είναι το κλειδί για να «ξεκλειδώσει» η συνεργασία μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των «τελειωμένων κεντρώων» που δεν τους θέλει ο Τσίπρας και θα τους πάρει ο Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα