Μαξίμου – Σαββίδης ετοιμάζουν... επίθεση κατά Μητσοτάκη – Σαμαρά

Τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης και συγκεκριμένων συριζαίων επιχειρηματιών στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, άρχισαν να κελαηδάνε. Και να ετοιμάζονται για να πάρουν τη ρεβάνς.

Μαθαίνουμε λοιπόν… αρμοδίως ότι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να εκδικηθεί τη Νέα Δημοκρατία μέσω του καναλιού Ε που αγόρασε και των εφημερίδων που απέκτησε. Όπως διαδίδεται, το κανάλι θα είναι άκρως αντινεοδημοκρατικό και φουλ κυβερνητικό αλλά αυτό που προκαλεί αηδία είναι οι φήμες ότι ο ρωσοπόντιος

επιχειρηματίας θα βάλει στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά. Για τον πρώτο πνέει μένεα επειδή τον ξεγύμνωσε τόσο με τις περσινές περιπέτειες με τις άδειες όσο και όταν εξαγοράστηκε το 20% του Mega κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες. Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μιλήσει για τη νέα διαπλοκή και οι σχέσεις του με τον Σαββίδη έχουν φτάσει στα όρια του μίσους όταν ο τελευταίος επιτέθηκε με σφοδρότητα και για πρώτη φορά επιχειρηματίας παρενέβη υπέρ του Τσίπρα και κατά του Μητσοτάκη με τόσο απροκάλυπτο τρόπο.

Για τον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και νέος μιντιάρχης πνέει μένεα επειδή την περίοδο 2012-2014 ήθελε να κάνει μπίζνες χωρίς να ρωτά κανέναν και ο τότε πρωθυπουργός δεν του το επέτρεψε. Είναι γνωστό ότι ο Σαββίδης παρακάλαγε για διάφορες δουλειές, όπως και για το χάρισμα του προστίμου για τη ΣΕΚΑΠ, κάτι που τελικά το προώθησε ο Τσίπρας.

Ο επιχειρηματίας θέλει τώρα να εκδικηθεί διότι θεωρεί πως η ΝΔ δεν του άνοιξε τους δρόμους που ο ίδιος επεδίωκε ενώ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρήκε αυτό που πάντα αναζητούσε.

Για τον Σαββίδη λένε ότι το κρατάει… μανιάτικο σε όσους δεν τον εξυπηρετούν και γι’ αυτό δεν θα διστάσει να ανοίξει πόλεμο με Μητσοτάκη, Σαμαρά και όποιον άλλον… όλως τυχαίως είναι εχθρός του… Έλληνα Πούτιν, όπως είχε χαρακτηρίσει τον Τσίπρα.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτός ο πόλεμος καθώς ήδη πολλοί σπεύδουν να πάρουν θέσεις στα δύο στρατόπεδα. Ο Σαββίδης έχει τη στήριξη του κατηγορούμενου για βαριά κακουργήματα Μπόμπολα καθώς και δημοσιογράφων που σιτίζονται από την αυλή του Μαξίμου. Ήδη ακούγονται ονόματα που θα στελεχώσουν το Ε και το Έθνος και όλα είναι… φουλ αντινεοδημοκρατικά και ξεκάθαρα συριζαίϊκά.

Ασφαλώς έχει κάθε δικαίωμα ένας επιχειρηματίας να καθορίζει τη γραμμή των μέσων που διαθέτει με βάση τα συμφέροντά του. Το έκαναν κι άλλοι πριν από τον Σαββίδη, αλλά αυτή τη φορά να μην μας ζαλίζει η κυβέρνηση ότι επιδιώκει την κάθαρση.

Αν κάθαρση στα ΜΜΕ είναι να φύγουν οι κρατικοδίαιτοι εκδότες και καναλάρχες και να έρθουν κάποιοι με αμφίβολες πηγές πλουτισμού και με την κυβέρνηση να τους αβαντάρει απροκάλυπτα τότε καλύτερα να μείνουμε από κανάλια και εφημερίδες.

Αν από την άλλη ο Σαββίδης και πίσω από αυτόν ο Τσίπρας, ο Παππάς και όποιοι άλλοι, επιδιώκουν πόλεμο με τη ΝΔ καλώς να έρθουν. Θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν. Μπορεί η κυβέρνηση να καλύπτει και να αβαντάρει τον «τσιγαρά» με κάθε τρόπο, αλλά δεν θα είναι για πάντα στα πράγματα. Και όσοι σήμερα σπεύδουν να προσκυνήσουν τον Σαββίδη ας κρατήσουν μια πισινή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα