Κομμάτι για τον Ανδρέα…δεν έκοψε ο Αλέξης;

19:30 4/2/2013 - Πηγή: Antinews

Αυτό το παιδί τελικά έχει μεγάλο «κόλλημα». Ακόμη και την πρωτοχρονιάτικη πίτα την ανήγαγε σε επαναστατική κίνηση. Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πήγε να κόψει την πίτα του κόμματος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στον Κεραμεικό λέγοντας με το κακό αριστερό χιούμορ: «ελπίζω να μην προκαλώ συνειρμούς ή τουλάχιστον να μη μου έρθει κανένα ένταλμα σύλληψης», ενώ έκοψε το πρώτο κομμάτι «για το λαϊκό κίνημα».

Λαϊκό κίνημα με τον Αλέξη μπροστάρη, θα τρελαθούμε τελείως.

Απευθυνόμενος

στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Πορφυρογέννητη που νομίζει ότι είναι ο δικαστής Ντρεντ της είπε:«Ζωή ανέβα πάνω. Ανέλαβε δράση για να βρεθεί ποιος έχει πάρει το φλουρί». Ακριβώς όπως θα βρει ποιος είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Ευτυχώς που η Ζωή δεν είχε κέφια και δε μίλησε πολύ, αλλιώς ακόμη και η πίτα θα είχε…. μπαγιατέψει.

Κι αφού τέλειωσε με την πίτα αποφάσισε να γίνει ο νέος Μαρίνος Αντύπας και να ηγηθεί του αγροτικού κινήματος: Λες κι έχει ιδέα από αγροτιά, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Θεωρούμε ότι το αγροτικό κίνημα, ο ξεσηκωμός του κόσμου του μόχθου στην ύπαιθρο θα είναι το τελειωτικό χτύπημα σ’ αυτήν την άδικη πολιτική που καταστρέφει τη χώρα. Αυτός ο ξεσηκωμός πρέπει να συνδέεται με το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων, των ανθρώπων του μόχθου, των ανέργων, των νέων ανθρώπων που δεν βλέπουν προοπτική. Μας ενδιαφέρει να δούμε συγκεκριμένες και χειροπιαστές προτάσεις που θα καλυτερέψουν τη χώρα, όχι λόγια του αέρα. Έχετε χορτάσει από λόγια», υπογράμμισε και συνέχισε: «Θυμάστε τι έλεγαν στο μπαλκόνια για να πάρουν την ψήφο σας. Και τώρα οι σωτήρες του τόπου ξεχνούν τις δεσμεύσεις τους και κρύβονται πίσω από τις κλούβες των ματ. Με εσάς όμως δεν μπορούν να στείλουν χαρτιά επιστράτευσης, τι να επιτάξουν εδώ; Τα τρακτέρ; Τα χέρια σας που σκαλίζουν τα χωράφια;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Ο αγώνας σας πρέπει να έχει τη στήριξη όλης της ελληνικής κοινωνίας. Στο κολπάκι του κοινωνικού αυτοματισμού δεν θα πέσετε, γιατί έχετε πια σοφία και εμπειρία. Θα τους χτυπήσετε εκεί που τους πονάει και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνετε αυτό, με έξυπνο τρόπο, με εναλλακτικές σκέψεις. Θα κάνουμε το δικό σας αγώνα, αγώνα όλης της κοινωνίας».

Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του συντρόφου Αλέξη. Τι να επιτάξεις τα χέρια που σκαλίζουν το χώμα; Μιλάμε ότι ο άνθρωπος έχει περάσει πολλές ώρες να μελετά τα χούγια (και τα ψέματα) του Ανδρέα Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα