Γράμμα από έναν ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας

Είμαι ένας από τους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας.  Είμαι ένας από τους αγανακτισμένους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας. Είμαι ένας από αυτούς που κάθε μέρα φιλώ τα παιδιά μου πριν φύγω για δουλεία και δεν ξέρω εάν θα τα ξαναδώ. Είμαι ένας από τους πολλούς Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους και διάλεξα αυτό το λειτούργημα του ιπταμένου που υπερασπίζεται καθημερινά  ιερά και όσια.

Θέλω να πετώ, να εφαρμόζω τα όσα ξέρω, να εφαρμόζω όλα αυτά για τα όποια το κράτος ξόδεψε εκατομμύρια για να μάθω,  χρήματα δηλαδή του κάθε Έλληνα πολίτη. Όμως

δεν με αφήνουν διότι η τρόικα απαιτεί μειώσεις , μειώσεις και μειώσεις.  Έτσι δεν έχουμε ανταλλακτικά , δεν έχουμε καύσιμα, δεν έχουμε τίποτα παρά μόνο φιλότιμο. Όλοι εμείς ακόμα και για 300€ θα κάναμε την ίδια δουλεία και θα αποδίδαμε το ίδιο καλά και πάντα ελληνικά

Δεν κάναμε , δεν κάνουμε και δεν θα κάνουμε ποτέ αυτή τη δουλεία για τα χρήματα. Τη κάνουμε για τη Πατρίδα μας την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες απλούς πολίτες, για τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας, για τις γιαγιούλες των ελληνικών νησιών, για τους παππούδες με τα καΐκια τους στο Αιγαίο που μας κοιτούν με θαυμασμό και κουνούν τα χέρια με αγάπη. Το κάνουμε για όλους εμάς τους απλούς Έλληνες.

Οι πολιτικοί των τελευταίων ετών μας στέρησαν κυριαρχικά μας δικαιώματα , μας στέρησαν την αξιοπρέπεια μας, μας εξευτέλισαν, μας έθιξαν ιερά και όσια και μας στέρησαν το δικαίωμα να μεγαλώσουμε σωστά και τίμια τα παιδιά μας.

Χθες βίωσα μια έκπληξη.

Ήρθε επίσκεψη στην αεροπορική βάση που είμαι ο Αντώνης Σαμαράς. Μας είχαν ειδοποιήσει να είμαστε εκεί. Όλοι μουρμουρίσαμε γιατί προτιμούσαμε να περάσουμε το Σαββατιάτικο πρωινό με την οικογένεια μας. Τελικά πήγα πιο πολύ από περιέργεια γιατί πραγματικά σε αυτές τις εκλογές είμαι αναποφάσιστος ως προς το τι να κάνω και τι να πιστέψω.

Παρακολουθούσα τη πομπή με τα αυτοκίνητα και εξεπλάγην  όταν είδα από πολύ κοντινή απόσταση το Σαμαρά μέσα στο αυτοκίνητο να κάνει το Σταυρό του όταν αντίκρισε το παρακείμενο εκκλησάκι. Ήταν ο πρώτος πολιτικός που είδα να κάνει το σταυρό του από μονός του, επειδή το ήθελε και όχι επειδή το επέβαλε κάποια δημόσια εμφάνιση ή εκδήλωση. Μάλιστα τον έκανε κανονικά μεγάλο και εμφανή και όχι σαν τη καρικατούρα άλλων πολιτικών . Πραγματικά εξεπλάγην διότι δε το περίμενα.  Όλους του Έλληνες πρωθυπουργούς τους έχω δει με το εβραϊκό καπελάκι στο τείχος των δακρύων να προσεύχονται αλλά κανέναν δεν είδα στην Ελλάδα να κάνει το Σταυρό του από μόνος του, παρά μόνο σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Έχω βαρεθεί τους πολιτικούς και τις ψευτιές τους και έλεγα στη πρώτη ευκαιρία να την κοπανίσω και να πάω στην οικογένεια μου. Αυτή του όμως η κίνηση μου κέντρισε  το ενδιαφέρον  και έμεινα. Ήθελα να δω τη συνέχεια, να ακούσω τη θα πει.

Είπε κάποια συγκλονιστικά για έμενα πράγματα.

Είπε ότι δεν πρέπει να παραμελούμε την Άμυνα, πράγμα που σημαίνει πως ο ίδιος αναγνωρίζει ότι η Άμυνα της χώρας είναι παραμελημένη.

Είπε ότι δε πρέπει να

Keywords
Τυχαία Θέματα