Φραστικό επεισόδιο στην Ευρωβουλή μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Νάιτζελ Φάρατζ

Σοβαρό φραστικό επεισόδιο μέσα στην Ευρωβουλή, είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Βρετανό ευρωβουλευτή, ο οποίος πολύ θα ήθελε τη διάλυση της ΕΕ, Νάιτζελ Φάρατζ.

Το «κακό» παιδί της Ευρωβουλής, χρησιμοποίησε ανοίκειες εκφράσεις κατά του Αντ. Σαμαρά λέγοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ελέγχει την χώρα του και ότι θα έπρεπε να μετονομάσει τη ΝΔ

σε Μη Δημοκρατία.

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τον ευρωβουλευτή για τα «μαθήματα δημοκρατίας», ωστόσο, με οργισμένο ύφος του είπε ότι θα περίμενε περισσότερη αλληλεγγύη.

«Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε, θα εκτιμούσα όμως αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη από εσάς. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ», είπε με δηκτικό τρόπο ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Φάρατζ είναι μια κλασική περίπτωση πολιτικού που κάνει φασαρία αλλά από την άλλη «τσεπώνει» τον μισθό του κανονικά. Διότι δεν μπορεί να υβρίζεις από το πρωί στο βράδυ την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την άλλη να παίρνεις τα 8-10 χιλιάρικα ως ευρωβουλευτής.

Είναι σαν τους βουλευτές του ΚΚΕ που δεν πιστεύουν στον κοινοβουλευτισμό αλλά στρογγυλοκάθονται στα έδρανα της Βουλής προκειμένου, προφανώς, να κάνουν την επανάσταση εκ των έσω.

Είναι κάτι σαν τον Μπέμπε Γκρίλο της Ιταλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα