Επικροτεί κι ο Μητσοτάκης την επίθεση Τομπούλογλου κατά της ΑΕΚ;

Τελικά κανείς δεν χάνεται σ’ αυτή τη ζωή.

Ο λόγος για τον γνωστό και μη εξαιρετέο κύριο Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος, για όσους δεν το θυμούνται, είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της δωροδοκίας του από διαφημιστική εταιρία όταν ήταν πρόεδρος του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Τί κάνει λέτε σήμερα o αξιότιμος αυτός κύριος;

Είναι επικεφαλής της τρίτης παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Κι αντί να στηρίξει την ΑΕΚ

ως οφείλει για ευνόητους λόγους, τη σφυροκοπάει αλύπητα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Το πρόβλημα είναι ότι δηλώνει κι οπαδός του Μητσοτάκη.

Με τους πιο πονηρεμένους να διερωτώνται, αν κρύβεται μητσοτακικός δάκτυλος πίσω από τις αδιανόητες επιθέσεις κατά της ΑΕΚ.

Ας κάνει τον κόπο ο κύριος Μητσοτάκης να διαβάσει το παρακάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του enwsi.gr με όλο το παρασκήνιο, κι ας μας πει αν έχει την ευγενή καλοσύνη αν συμφωνεί με τις απόψεις του οπαδού του.

Σε ρόλο Βασιλόπουλου ο Τομπούλογλου!

Σκληρή πολιτική απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και κόντρα σε όλα τα ζητήματα με τη διαχειριστική του Αλσους που αφορούν τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια ακολουθεί ο επικεφαλής της τρίτης παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Χάρης Τομπούλογλου.

Σε πρόσφατη μάλιστα ανάρτησή του κάνει λόγο για επιχειρηματικά συμφέροντα ακολουθώντας πιστά τη ρητορική Βασιλόπουλου. Σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια κοντράρει όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη λειτουργία του νέου γηπέδου, αν και συχνά το επισκέπτεται για φωτογραφίες!

Στην ουσία εκείνος είναι ο μεγαλύτερος «πολέμιου» του νυν Δημάρχου Γιάννη Βούρου και αυτός που τον κατηγορεί για πολιτική υπέρ της ΑΕΚ και εναντίον των συμφερόντων του Δήμου, όπως έκανε και ο πρώην Δήμαρχος, Αρης Βασιλόπουλος. Προεκλογικά μάλιστα, ο ίδιος ισχυριζόταν πως είναι… εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για να αρπάξει ψήφους αφού είχε πέσει σε δυσμένεια μετά τα προβλήματα που είχε με τη δικαιοσύνη από την εποχή που ήταν πρόεδρος στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Η καταδίκη Τομπούλογλου

Θυμίζουμε ότι είχε καταδικαστεί από το τριμελές Εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση της δωροδοκίας του από διαφημιστική εταιρία. Μάλιστα κλήθηκε να καταβάλει ως πρόστιμο το διπλάσιο ποσό από αυτό που, κατά το κατηγορητήριο, ζήτησε σε «φακελάκι».

Οι δικαστές του είχαν επιβάλει ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών με αναστολή καθώς και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ κρίνοντας τον ένοχο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής. Η υπόθεση αφορούσε το «φακελάκι» των 25.000 ευρώ το οποίο φέρεται να ζήτησε ο Χάρης Τομπούλογλου για να μην κηρύξει έκπτωτη σε διαγωνισμό με διαφημιστική εταιρεία που είχε αναλάβει την προώθηση του προγράμματος για την παιδική παχυσαρκία.

H ανάρτηση Τομπούλογλου εναντίον Βούρου

Μάλιστα, ο Χάρης Τομπούλογλου, σήμερα, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αφήνει αιχμές για τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στον γείτονα Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας και φυσικά στον Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη!

Οι Αγιοι Ανάργυροι-Καματερό έχουν Δήμαρχο, που διεκδικεί και αυξάνει την δημοτική περιουσία! Κάποιοι όμως αντίθετα, στη Νέα Φιλαδελφεια-Νέα Χαλκηδόνα, επιδιώκουν – υπέρ επιχειρηματικών συμφερόντων – να …πετσοκόψουν τον μοναδικό πνεύμονα πράσινου της πόλης μας, το Άλσος μας!»

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
επίθεση στον κωνσταντίνο τομπουλογλου
Τυχαία Θέματα