Διέφυγε στην Ιταλία ο Σώρρας; Τον αναζητά η Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει εξονυχιστικά το βίντεο του Σώρρα με όσα είπε το Σάββατο, ώστε να βρει κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του.

Από τις έρευνες στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τουλάχιστον αεροπορικώς, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξίδεψαν

για Λατινική Αμερική.

Για τον λόγο αυτό από το Σάββατο το πρωί έχουν ξεκινήσει εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και σε ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του Αρτέμη Σώρρα, ενώ την ίδια ώρα γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί το που είναι μέσω του κινητού του.

Όσον άφορα τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι Αρχές ερευνούν το βίντεο 21 λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου ο Σώρρας επιτίθεται στη Δικαιοσύνη και απειλεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας αλλά και η σύζυγός του, είναι άφαντοι μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Την ώρα που η ελληνική αστυνομία ψάχνει τον Αρτέμη Σώρρα, ο ίδιος έστειλε μήνυμα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Ο Αρτέμης Σώρρας μιλάει για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του, αφήνει αιχθμές για το δικαστικό σώμα και απειλεί πως θα επανέλθει με λεπτομέρειες για την υπόθεση θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του.

Βρισκόμενος σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και φορώντας μαύρα ρούχα, καλεί μάλιστα τους Έλληνες να συνεχίσουν τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της δικαιοσύνης. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα