Ατζέντα εξωστρέφειας από ΣΥΡΙΖΑ - αντίδοτο στα εσωκομματικά

22:22 6/2/2020 - Πηγή: Antinews

Εκτενής συζήτηση για την αντιπολιτευτική ατζέντα του Σύριζα πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος ( τα 41 μέλη μαζί με τους πασοκογενείς) το οποίο συνεδρίασε υπό τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Η συνεδρίαση διήρκεσε περί τις 4 ώρες και αναλώθηκε σε αμιγώς πολιτικά ζητήματα και ουδόλως εσωκομματικά-οργανωτικά, τα οποία μετακυλίονται για την Δευτέρα, οπότε και συνεδριάζει ξανά η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

για να προετοιμάσει την Κεντρική Επιτροπή.

Εξωστρέφεια

Στο πλαίσιο αυτό, το πολιτικό συμβούλιο αποφεύγοντας τη συζήτηση για τα εσωκομματικά ζητήματα που εκκρεμούν, όπως το περιώνυμο δημοψήφισμα, αποφάσισε σε ένδειξη εξωστρεφούς αντιπολιτευτικής τακτικής, ότι το κόμμα θα επικεντρωθεί σε Υγεία, κοινωνικά και εργασιακά ζητήματα, προστασία πρώτης κατοικίας και εν γένει την Οικονομία.

Τα ακανθώδη εσωκομματικά θα ξαναβρεθούν στο τραπέζι της Κουμουνδούρου την προσεχή Δευτέρα όπου προφανώς και θα ξανανοίξει τη συζήτηση για το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ και εάν θα συμπεριληφθεί τελικώς στα ερωτήματα του δημοψηφίσματος.

Συγκλίνουσες πληροφορίες πάντως , αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι η νέα ονομασία του ΣΥΡΙΖΑ να αποφασιστεί από το Συνέδριο, όπερ και προκρίνουν οι κομματικοί και οι 53.

Το ΠΣ αποφάσισε ότι στις 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα