Απίστευτο ξεκατίνιασμα Τσίπρα - Καμμένου

21:27 8/2/2019 - Πηγή: Antinews

Μπορεί μέχρι πρότινος να φαινόταν ότι το διαζύγιο μεταξύ των δύο συνεταίρων είναι στημένο κι ότι ο Καμμένος θυσίασε τους βουλευτές του για να διασωθεί ο Αλέξης, ωστόσο οι μύδροι που εξαπέλυσαν αμφότεροι από το βήμα της Βουλής έβαψαν το διαζύγιο με αίμα.

Ίσως να είναι καλοί ηθοποιοί και να υποδύονται αριστοτεχνικά έναν ακόμη ρόλο για να αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη. Κι αυτό διότι όταν ο Τσίπρας

απαντάει με Καβάφη κι ο Πάνος με ιστορικά παραδείγματα κάτι δεν πάει καλά, καθώς δεν φημίζονται για το μορφωτικό τους υπόβαθρο. Που σημαίνει ότι ο καυγάς ενδεχομένως να ήταν στημένος και οι πρώην σύντροφοι να απάντησαν με ραβασάκια που τους έδωσαν συνεργάτες τους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά που ειπώθηκαν μεταξύ τους ήταν πολύ χοντρά και πιθανόν να αποτελούν την αρχή ενός πολέμου που θα πλήξει και τις δύο πλευρές.

Διότι όταν ο Τσίπρας λέει στον Καμμένο επί της ουσίας ότι πήγες να μου κουνηθείς σε πήρα χαμπάρι και σε έλιωσα, κι ο Καμμένος από τα συμφραζόμενα του απαντά ότι είσαι τζάμπα μάγκας και χάρη σε έμενα έγινες πρωθυπουργός, εύκολα μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι θα σφαχτούν μέχρις εσχάτων.

Είναι σίγουρο ότι έπειτα από τέσσερα χρόνια σύμπλευσης ο ένας έχει ράμματα για την γούνα του άλλου. Και μάλλον είναι ζήτημα χρόνου να βγουν στη φόρα.

Να τους δούμε να αλληλοκατηγορούνται για διαπλεκόμενες σχέσεις και τι στον κόσμο.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που παραδώσαμε την Μακεδονία στα Σκόπια.

Με τις υγείες μας...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα