«Άλλος ένας μοιραίος άνθρωπος - για την Ελλάδα και για την Παράταξι...»

(Ανανεωμένο) Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στο Antinews με αφορμή άρθρο της Καθημερινής που εξαπολύει μύδρους κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Όποιος διάβασε τα σχόλια στο άρθρο – απάντηση του Strange που δημοσιεύσαμε θα διαπίστωσε ότι οι απόψεις για τα πεπραγμένα του Σαμαρά διίστανται.

Ως γνωστόν το Antinews φημίζεται

για τον πλουραλισμό και την πολυφωνία του, συνεπώς οφείλουμε να δημοσιεύσουμε και τις αντίθετες γνώμες για τα έργα και τις ημέρες του Σαμαρά.

Επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε αυτή του Η.Η., καθώς κρίνουμε ότι περιλαμβάνει συνολικά την μέχρι τώρα πολιτική διαδρομή του τέως πρωθυπουργού.

Διαβάστε και σχολιάστε υπεύθυνα:

Άλλος ένας μοιραίος άνθρωπος - για την Ελλάδα και για την Παράταξι...

Αφήνοντας κατά μέρος, οριστικώς, την (τεραστία!) αγαθή προαίρεσι, την (ανεξάντλητη) καλοπιστία και τον (πηγαίο) συναισθηματισμό που διείπε ένα νεαρό φοιτητή στο εξωτερικόν, εκεί κατά το 1991, ας κάμω και εγώ, ο ταπεινός, 30 περίπου χρόνια μετά, έναν ψύχραιμο και νηφάλιο απολογισμό, εν τάχει:

Ο Αν. Σαμαράς ν ε κ ρ α ν έ σ τ η σ ε το ΠΑΣΟΚ - με την ατιμίαν που διέπραξε το 1993!

Και - με την "φαεινή ιδέα" τής (από κοινού μετά του ΠΑΣΟΚ) υπερψηφίσεως ως ΠτΔ του ανεκδιήγητου εκείνου κυρίου "Δεν έχω αρμοδιότηταννν!" - χ ά ρ ι σ ε στο ΠΑΣΟΚ μίαν ακόμη, δ ε ύ τ ε ρ η (11ετή, παρακαλώ!) "χρυσή εποχή" (μακρότερη και εθνικώς απείρως πιο επιζήμια της πρώτης).

Και παρέσχε την χρυσή ευκαιρία στην (εθνομηδενιστική πλέον!) Αριστερά να ολοκληρώσει ανεμπόδιστη πια, επί Σημίτη, την ά λ ω σ ι των Ιδεολογικών Μηχανισμών του Ελληνικού Κράτους (που άρχισε το 1974).

Και πάμε στα πιο πρόσφατα: Με την μνημειώδη του κυβίστησιν (επί το δημωδέστερον "κ ω λ ο τ ο ύ μ π α"!) του Νοεμβρίου του 2011 και την αιφνιδίαν μεταμόρφωσίν του από ...αντιμημονιακού Σαύλου εις ...Παύλον των Μνημονίων, ο Σαμαράς α κ ύ ρ ω σ ε, ο ίδιος (!), και υπενόμευσε την (βεβαία!) προοπτική μεγαλειώδους νίκης μιας (εν πολλοίς, αυθεντικώς λαϊκής και πατριωτικής μάλιστα!) ΝΔ στις επικείμενες τότε εκλογές του 2012.

Προκάλεσε δε "σ ο κ" στην βάσι της Παρατάξεως, με την συγκυβέρνησι με το (επί δεκαετίες και μέχρι της προτεραίας καθυβριζόμενον) ΠΑΣΟΚ και με την συνεπακόλουθη ταύτισι της πορείας μιας ιστορικής Παρατάξεως με το bloc των δυνάμεων του "Σημιτισμού".

Και έφερε ο Σαμαράς (και πάλιν) την Αριστερά στην ε ξ ο υ σ ί α - όπως την είχε φέρει ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος το 1981.

Την κρίσιμη εκείνη νύκτα του Νοεμβρίου του 2011, ο Αν. Σαμαράς εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ...

Εκλήθη από την Ιστορία να πει το ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!

Και είπε - και συνέχισε να λέγει έκτοτε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!"

Και ως να μη έφθαναν όλα αυτά, ο Σαμαράς δ ώ ρ ι σ ε στην Αριστερά (και δη, στην πιο α κ ρ α ί α, μεταμοντέρνα ολοκληρωτική και εξτρεμιστικά ε θ ν ο μ η δ ε ν ι σ τ ι κ ή εκδοχή της!) την μεγαλύτερη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΗ: τον (τροτσκιστικής-ολοκληρωτικής υφής) "αντιρατσιστικό" νόμο!

Δυνάμει του οποίου διώκονται πλέον, καθημερινώς, Έλληνες (πάμπολλοι ήδη, ανά την Ελλάδα) ΟΧΙ για κάποιαν ποινικώς κολάσιμη ε ν έ ρ γ ε ι α που διέπραξαν, αλλά για τις ι δ έ ε ς, τις σκέψεις, τις πολιτικές θέσεις που κατέθεσαν ή εξέφρασαν!

Ως γνωστόν, από τον μητροπολίτη, τον περιφερειάρχη ή τον δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο κλητήρα, και από τον (φιλελεύθερο!) συγγραφέα και την (προοδευτική και αμερικανοτραφή!) λογοτέχνιδα μέχρι τον απόφοιτον γυμνασίου - όποιος πλέον, στην μετά το 2014 Ελλάδα, αποτολμά να ασκήσει κ ρ ι τ ι κ ή στο Ισλάμ ή να ομιλήσει δημοσίως ή να γράψει περί "ε ι σ β ο λ ή ς", "λαθρομεταναστών", "αντικαταστάσεως πληθυσμού" κ.λ.π., απειλείται ευθέως με άσκησιν ποινικής διώξεως κατόπιν μηνύσεως γνωστού επαγγελματία "Αντιρατσιστή"!

Βάσει του εκτρωματικού, φρικτώς ολοκληρωτικού "αντιρατσιστικού νόμου" του Σαμαρά!

Έτσι ο ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ και ΜΟΙΡΑΙΟΣ Σαμαράς όχι απλώς επαναβεβαίωσε πανηγυρικώς την απόλυτη ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς (και δη, της πιο εξτρεμιστικής, χυδαίας εθνομηδενιστικής εκδοχής της: εκείνης των ANTIFA, NO BORDERS, KEEΡΦΑ και Σία!) αλλά και έθεσε στην απόλυτη διάθεσί της όλο το δικαστικό, ποινικό και κατασταλτικό οπλοστάσιο του καθεστώτος - προς πάταξιν και φίμωσιν οιουδήποτε Έλληνος διανοηθεί, εφ'εξής, να ισχυρισθεί ότι "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Και αυτό, κατά την κρίσιν μου, υπήρξεν το βαρύτερον εξ όλων των κατά της Παρατάξεως και της Πατρίδος εγκλημάτων του Αντώνη Σαμαρά...

ΥΓ: Ξέρω, φυσικά, ότι τώρα θα ..."μου την πέσουν" άπαντες οι διορισθέντες στο Νέο Μουσείο (κατ' εξαίρεσιν των δεσμεύσεων του Μνημονίου!) καθώς και πολλοί, για τους οποίους ο Αν. Σαμαράς είναι ένα είδος "Κιμ-Ιλ-Σουγκ"!

Αλλ' όπως έγραψε και ένας γενναίος άνδρας εδώ, προ ημερών, φίλος μεν Αντώνης, φιλτέρα δε Αλήθεια!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα