Αυτός δεν είναι υπουργός, η… θεία από το Σικάγο είναι

11:49 6/8/2017 - Πηγή: Antinews

To έχουμε ξαναπεί. Αφού η κυβέρνηση δε βγαίνει να διαψεύσει τον Βαρουφάκη και απλά του εύχεται «καλές πωλήσεις» ή επιχειρεί να τον καταστήσει γραφικό, τότε όσα γράφει στο βιβλίο του είναι αληθινά.

Αν είχαν το φιλότιμο και φυσικά και τα κότσια θα έκαναν φέτες τον Γιάνη και θα του έκλειναν το στόμα μια και καλή. Αφού δεν το κάνουν συνάγεται το συμπέρασμα πως αυτά που αποκαλύπτει έγιναν.

Έτσι, η νέα αποκάλυψη που έρχεται στο φως αφορά στον Πάνο Καμμένο

ο οποίος πλέον θα πρέπει να ονομάζεται… υπουργός – φάντασμα αφού έχουμε κανένα δίμηνο να τον ακούσουμε. Ίσως γιατί είναι πολιτικός… μύθος.

Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, λέει πως ο Καμμένος είχε πει ότι έχει φίλους στη Wall Streetκαι πως θα μπορούσε να φέρει συμφωνία για ανώδυνη αποχώρηση από την ευρωζώνη. «Εγώ μπορώ να σου φέρω δισεκατομμύρια από την άλλη πλευρά του ατλαντικού και να κλείσω συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής, που θα κάνουν ανώδυνη την έξοδο από το ευρώ», είχε πει – σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα του Βαρουφάκη- ο νυν υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας υποστηρίζει ότι δεν έδωσε σημασία στα όσα είχε πει ο Πάνος Καμένος αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να το… κοιτάξει. «Αν και ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν ψέματα, έκανα το καθήκον μου. Συνάντησα τον εν λόγω κύριο στο γραφείο μου. Όπως είχα μαντέψει, το σωσίβιο των δολαρίων απλώς δεν υπήρχε», γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σκεφτείτε το κυρίες και κύριοι. Αυτοί οι απίθανοι σαλτιμπάγκοι μας κυβερνούν ακόμη. Ο Καμμένος είχε βρει… θησαυρό στις ΗΠΑ, θα έφερνε το χρήμα στην Ελλάδα και ούτε που θα καταλαβαίναμε την έξοδο από το ευρώ. Είχε και κλεισμένη συμφωνία με φίλους του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μάλιστα μπορεί να είχαν αρχίσει να κόβουν… δολάρια στην FED. Αυτός δεν είναι υπουργός, η… θεία από το Σικάγο είναι.

Ποια διαφορά έχει άραγε από τους αριστερούς ψεκασμένους που περίμεναν τα ρούβλια στο αεροδρόμιο;

Και καλά ο Καμμένος μπορεί να περίμενε και λεφτά από το διάστημα, από τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ. Ο Αλέξης που ζήτησε να το… κοιτάξουν γιατί μπορεί να υπήρχε τέτοια περίπτωση;

Απίστευτα πράγματα. Ο ένας είναι πρωθυπουργός της χώρας κι ο άλλος αρχηγός του στρατεύματος, υπουργός της Άμυνας της Ελλάδας μας. Σ’ αυτούς δώσαμε την τύχη της πατρίδας. Σε ψεκασμένους, απίθανους τύπους που δεν ήξεραν τι τους γίνεται.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα