«Turkaegean» και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) εξαιτίας των κοιμήσηδων της Κυβέρνησης

00:28 1/7/2022 - Πηγή: Antinews
Δεν πήραν χαμπάρι ούτε αυτό!

Εκτός από την Επιτροπή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (European Union Intellectual Property Office), την υπηρεσία της ΕΕ που δέχτηκε την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Turkaegean (τουρκικό Αιγαίο), από την Τουρκία, τα.. τζιμάνια της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Υπουργείου Ανάπτυξης δεν κατάλαβαν ούτε ότι το σήμα είχε πάρει έγκριση και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO)!

Με ημερομηνία 26/07/2021 το Turkaegean καταχωρήθηκε

στην ιστοσελίδα του WIPO με ισχύ ως το 2031.

Το πόσο απλά μπορεί να βρει κανείς αυτό το σήμα είναι εξωφρενικά εύκολο. Αρκεί να κάνει μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, στο κομμάτι που αφορά στα εμπορικά σήματα.

Εκεί υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης εμπορικών σημάτων παγκοσμίως, πατώντας στην επιλογή ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ (TM VIEW), όπου για το Turkaegean διαπιστώνει κανείς ότι έχει καταχωρηθεί και εγκριθεί από την υπηρεσία της ΕΕ.

Αλλά ο επικεφαλής του Υπουργείου δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, οπότε κατά τον ίδιο δεν υπάρχει λόγος παραίτησης! Κι ας βούιζε ο τόπος εδώ και μήνες για το τι κάνουν οι Τούρκοι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήξερε, δεν άκουγε, δεν έβλεπε τίποτα. Και μαζί του κανένας άλλος στην Κυβέρνηση που τον καλύπτει και κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βορίδης καλύπτει τον Άδωνι για το «Turkaegean»ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης καλύπτει τον «υπερπατριώτη» Άδωνι που άνοιξε τον δρόμο για το TurkAegeanΟ Άδωνις ομολογεί ότι κοιμόταν όρθιος για το Turkaegean! Τον «καρφώνουν» και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας ΣημάτωνΣτη γραμμή… Άδωνι ο Μητσοτάκης για το Turkaegean: «Οι ευθύνες είναι υπηρεσιακές»«Πετάει» στο twitter το #TurkAdonis!Κατά συρροήν η κυβερνητική απάτη με το «Turkaegean» – Καταχώρηση και στους Financial Times!Επικός Πορτοσάλτε, υπερασπίζεται το δικαίωμα της Τουρκίας για το «Τουρκικό Αιγαίο»!Ντοκουμέντο Turkaegean: Γνώριζαν για την τουρκική μεθόδευση και δεν έκαναν τίποτα!

Πηγή: newsbreak.gr

The post «Turkaegean» και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) εξαιτίας των κοιμήσηδων της Κυβέρνησης appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Turkaegean, Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας WIPO, Κυβέρνησης,Turkaegean, pagkosmio organismo dianoitikis idioktisias WIPO, kyvernisis