Ghostwire Tokyo: Ταξίδι στο στοιχειωμένο Τόκιο τον Μάρτιο; [UPDATE]

[20/1] Φαίνεται πως το πολυαναμενόμενο Ghostwire: Tokyo πλέον είναι κοντά. Σύμφωνα με αναφορές, στη σελίδα του Ghostwire: Tokyo στο PS Store εμφανίστηκε για λίγο η ημερομηνία κυκλοφορίας 24 Μαρτίου. Η επίσημη ανακοίνωση από τη Bethesda λογικά δεν αργεί. Το Ghostwire: Tokyo είναι υπερφυσικό action-adventure πρώτου προσώπου από τον θρύλο του τρόμου Shinji Mikami.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται -προφανώς- στο Τόκιο, με το 99% του πληθυσμού της πόλης να έχει εξαφανιστεί μετά από ένα καταστροφικό γεγονός. Η πόλη πλέον έχει καταληφθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις ενός σατανικού αποκρυφιστή ονόματι Hannya και στους δρόμους κυκλοφορούν μόνο πνεύματα. Οπλισμένος με διάφορες υπερφυσικές ικανότητες, πρέπει να εξαγνίσετε τα πνεύματα, να ανακαλύψετε την αλήθεια για τις εξαφανίσεις και εν τέλει να σώσετε το Τόκιο. Σας ενδιαφέρει;

[UPDATE 2/2] Όπως ανακοίνωσαν η Bethesda και η Sony, το Ghostwire: Tokyo βγαίνει 25 Μαρτίου. Δείτε νέα παρουσίαση του παιχνιδιού παρακάτω (δημοσιεύεται την Παρασκευή 00:00 ώρα Ελλάδας).

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
Τυχαία Θέματα