Φήμη: H Nintendo θα παρουσιάσει νέο hardware στην E3

Πληθαίνουν οι φημολογίες για νέα κονσόλα ή κάποιο νέο περιφερειακό. Κατοχυρώθηκε πατέντα νέας κονσόλας από την Nintendo. [UPDATE 2]

Σύμφωνα με πληροφορίες του VideoGamer, η Nintendo αναμένεται να παρουσιάσει νέο hardware στην φετινή E3!

Οι πηγές του site αναφέρουν πως θα υπάρχουν playable games

συμβατά με το νέο αυτό hardware, το οποίο ενδεχομένως να συνδέεται με κάποιες προδιαγραφές συστήματος που είχαν διαρρεύσει νωρίτερα φέτος. Οι εν λόγω προδιαγραφές περιγράφουν ένα σύστημα που θα αποτελείται από δύο τμήματα, ένα "Fusion DS" και ένα "Fusion Terminal" και το οποίο θα είναι ο διάδοχος του... ταλαιπωρημένου Wii U.

Παρόμοιες πληροφορίες σχετικά με κάποιο νέο hardware της Nintendo δημοσίευσε και το IGN νωρίτερα. Σύμφωνα με τον Peer Schneider του εν λόγω site: "Σίγουρα θα παρουσιάσουν νέο hardware φέτος, δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Πλέον το έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους. Το έχω ακούσει από άτομο που εργαζόταν στην Nintendo, το έχω ακούσει και από τρίτους."

Το IGN θεωρεί πως ενδεχομένως η Nintendo θα παρουσιάσει κάποιο νέο περιφερειακό ή μια αναβάθμιση σε ήδη υπάρχον hardware παρά κάποια νέα κονσόλα. Η ίδια η Nintendo όταν ρωτήθηκε, είπε στο VideoGamer ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει φήμες.

Όπως και να έχει, ο καιρός πλησιάζει για να μάθουμε από πρώτο χέρι τι σκοπεύει να κάνει η διάσημη εταιρεία. Σας θυμίζουμε, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, ότι η Nintendo δεν θα παραχωρήσει ζωντανή συνέντευξη τύπου στην φετινή E3, αλλά θα παρουσιάσει τα προϊόντα της μέσα από ένα ειδικό "Digital Event", το οποίο θα μεταδοθεί μέσω live streaming την Τρίτη 10 Ιουνίου.

Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το "παλαβό" τρέιλερ για το εν λόγω event με τους Mega 64!

[UPDATE] H Nintendo σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο Official Nintendo Magazine διαψεύδει τις όποιες φήμες έιχαν αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την παρουσίαση νέου hardware στα πλαίσια της E3. Βέβαια όπως έχει γίνει γνωστό η ιαπωνική εταιρεία θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλου του 3DS και του Wii U μέσω του Digiatal Event. Θυμίζουμε ότι μέσα στο 2014 αναμένονται τα Bayonetta 2, καθώς και το μυστηριώδες X της Monolith Soft, του developer του αριστουργηματικού Xenoblade Chronicles.

[UPDATE 2: 3/5/14] Πληθαίνουν οι φήμες περί αποκάλυψης νέου hardware από την Nintendo στην επικείμενη E3, καθώς ήρθε στη δημοσιότητα η κατοχύρωση μιας πατέντας από την ιαπωνική εταιρεία που αφορά μια αρθρωτή κονσόλα με αποσπώμενα μέρη.

Όπως θα δείτε στις εικόνες στο τέλος του άρθρου και σύμφωνα με την περιγραφή της πατέντας, θα μπορείτε για παράδειγμα να αφαιρέσετε το D-Pad και στη θέση του να βάλετε έναν αναλογικό μοχλό ή να βγάλετε τα face buttons και να προσθέσετε μια διαφορετική συστοιχία πλήκτρων ή κάποιο άλλο περιφερειακό. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν τα εσωτερικά μέρη της κονσόλας θα μπορούσαν να αλλαχθούν ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε την συσκευή. Τα αποσπώμενα μέρη θα επικοινωνούν με την κονσόλα μέσω μιας "μονάδας επικοινωνίας μικρής απόστασης", σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Βέβαια, δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι το παραπάνω σχέδιο της Nintendo θα υλοποιηθεί, αφού πολλές φορές οι εταιρείες κατοχυρώνουν πατέντες απλά για να προλάβουν τους αντιπάλους τους. Παρόλα αυτά, η προηγούμενη νύξη για την ονομασία του φημολογούμενου νέου hardware έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά αφού η αγγλική λέξη Fusion σημαίνει "συγχώνευση" ή "ένωση".

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για οτιδήποτε νεότερο.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα