Διαγωνισμος για 500 World of Warplanes beta keys

Το MMO των δημιουργών του World of Tanks!

Η Wargaming.net σε συνεργασία με το GameWorld.gr σας ετοίμασε άλλον ένα διαγωνισμό χωρίς κλήρωση.

Κερδίστε 500 beta keys για το World of Warplanes, το νέο Flight Sim MMO

της Wargaming, δημιουργού των World of Tanks. Ο διαγωνισμός διεξέγεται μέσω GameWorld, Facebook και YouTube και είναι χωρίς κλήρωση και δεν υπάρχει κανένας κανόνας. Οι πρώτοι που θα προλάβουν τα beta keys θα είναι οι τυχεροί.

Πως θα κερδίσετε τα beta keys
1)Μέσω GameWorld: Κάντε Like σε αυτή την είδηση κι αφήστε σχόλιο στο τέλος του άρθρου. Οι πρώτοι 100 αναγνώστες κερδίζουν από ένα beta key.
2)Μέσω Facebook: Κάντε Like, Share και αφήστε σχόλιο σε αυτή τη φωτογραφία για να κερδίσετε άλλα 200 beta keys μέσω Facebook.
3)Μέσω YouTube: Κάντε κλικ στην περιγραφή αυτού του βίντεο κι από το νέο παράθυρο οδηγηθείτε στο κανάλι μας στο YouTube όπου θα ακολουθήσετε τις οδηγίες. Οι πρώτοι 200 που (ενώ είναι ήδη εγεγραμμένοι στο κανάλι) θα αφήσουν σχόλιο, κερδίζουν κι αυτοί με τη σειρά τους τα beta keys.

{youtube}VrgJzp_Ovlw|400|300{/youtube}

Στο διαγωνισμό μπορείτε να συμμετάσχετε και με τους τρεις τρόπους, δηλαδή να κερδίσετε μέχρι 3 beta keys ώστε να παίζετε με την παρέα σας.

Καλή επιτυχία σε όλους! Αν και στο συγκεκριμένο διαγωνισμό χρειάζεστε περισσότερο...ταχύτητα. Βιαστείτε κι ενημερώστε μαζί και τους φίλους σας!

Τα beta keys θα σταλούν εντός 1-3 ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα